Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΓΙΩΡΓΟ ΑΔΑΜΙΔΗ τον οποίο κατηγόρησε ότι ψάχνει απελπισμένα για αποδιοπομπαίο τράγο. Τι απάντησε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ.

 
Λευτέρης Ιωαννίδης δήμαρχος Κοζάνης: Ο συκοφάντης κ. Αδαμίδης…


“Στη Γενκή Συνέλευση του σωματείου ‘Σπάρτακος’ στην Κοζάνη ο κ. Αδαμίδης, με τη γνωστή διαχρονικά τακτική του, αυτήν της υποκρισίας,της μετάθεσης των ευθυνών, της λασπολογίας, των κροκοδείλιων δακρύων για το μέλλον των εργαζομένων και της περιοχής και ψάχνοντας απελπισμένα για αποδιοπομπαίο τράγο, δήλωσε, πως παρενέβην στην Κομισιόν (με ποια ιδιότητα άραγε?) κατά της ΔΕΗ. Εάν έχει στοιχεία, ας τα προσκομίσει. Διαφορετικά πρέπει να
ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη. Για τα υπόλοιπα φαιδρά που ακούστηκαν στη Γενική Συνέλευση του ‘Σπάρτακου’ θα τοποθετηθούμε εν καιρώ.” Aπό το facebook του δημάρχου Κοζάνης.
Ο Γ. Αδαμίδης ανταπάντησε μέσω FACEBOOK στον δήμαρχο κοζάνης με ένα αστείο βίντεο από τις απόκριες της Κοζάνης O κ. Αδαμίδης συνόδευσε το συγκεκριμένο βίντεο με το ακόλουθο σχόλιο:  “Τι να απαντήσει κανείς στον άνθρωπο που η μόνη του εμμονή εδώ και χρόνια είναι να κλείσουν οι μονάδες της περιοχής. Ελπίζω να μην θεωρεί και τους εργαζομένους ζουλού και Παπούα”.





Αφορμή της κόντρας ήταν οι δηλώσεις του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ στο Γενικό Συμβούλιο του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ. 
 Δείτε εδώ σχ. ανάρτηση
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου