Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Σε πανικό η ΔΑΚΕ έχοντας εκτεθεί στην επίσκεψη Χατζηδάκη - Αδωνι ανεπανόρθωτα μοιράζει ανακοινώσεις κατά του προέδρου της ΓΕΝΟΠ

Κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε το διήμερο 8 & 9 Φλεβάρη σε Πτολεμαΐδα και Αμύνταιο η κυβερνητική κουστοδία της ΝΔ με τους υπουργούς Κ. Χατζηδάκη- Α. Γεωργιάδη η παράταξη της ΔΑΕΚ με την στάση της εκτέθηκε ανεπανόρθωτα αναλαμβάνοντας τον ρόλο κομματάρχη και όχι εκπροσώπων εργαζόμενων.
 Η φωτογραφία της ημέρας
Το μεσημέρι του Σαββάτου στην μονάδα Πτολεμαΐδα 5 "πρότασσε τα στήθη της" ανταλλάσσοντας μαντινάδες με τον κ. Χατζηδάκη, απειλώντας πως θα αποχωρήσει αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα (ΠΟΙΕΣ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ) και το βράδυ σε ξενοδοχείο της περιοχής γύρο όλοι
έκοβε μαζί του την πίτα της τοπικής ΝΔ. 
Την Κυριακή το μεσημέρι στην ημερίδα και κατά την στιγμή της έντασης με δακρυγόνα και αστυνομικής βίας, πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΔΑΚΕ Σπάρτακος με τον ρόλο του προέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής ΝΔ έδινε τις εντολές στους αστυνομικούς ποιος θα έμπαινε στην ημερίδα και ποιος όχι. 
Προφανώς οι λάθος χειρισμοί το διήμερο που η κοινωνία με τους φορείς ήταν απέναντι και αυτοί ήταν οι σωματοφύλακες του κυβερνητικού κλιμακίου, δημιούργησαν πανικό στις τάξεις της ΔΑΚΕ και σήμερα στον απόηχο των λαθών, εκτεθειμένοι και πανικοβλημένοι αποφάσισαν να αντιδράσουν.
Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα διαβάσαμε σε post εργαζόμενου στα ορυχεία της ΔΕΗ η ΔΑΚΕ και τα συνδικαλιστικά στελέχη διακινούσαν ανακοίνωση  κατά του προέδρου της ΓΕΝΟΠ Γ. Αδαμίδη. 
Μάλιστα η σχετική ανακοίνωση είχε ημερομηνία 5 Φλεβάρη, απορίας άξιον ο λόγος που κρατήθηκε και μοιράστηκε πέντε (5) ολόκληρες μέρες μετά.    

Υ.Γ. Τις επόμενες μέρες έχοντας συλλέξει στοιχεία, θα επανέλθουμε με παραλειπόμενα και ευτράπελα από την επίσκεψη Χατζηδάκη Αδωνι στην περιοχή της Πτολεμαΐδας. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου