Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Το ΛΚΔΜ προσφέρει προς ενοικίαση αγροτικές εκτάσεις σε αποκατεστημένες περιοχές των Ορυχείων- Έως τις 27/11 οι αιτήσεις monada v dei Το ΛΚΔΜ προσφέρει προς ενοικίαση αγροτικές εκτάσεις σε αποκατεστημένες περιοχές των Ορυχείων- Έως τις 27/11 οι αιτήσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για λκδμ δεη 
Το ΛΚΔΜ προσφέρει προς ενοικίαση αγροτικές εκτάσεις σε αποκατεστημένες περιοχές των Ορυχείων- Έως τις 27/11 οι αιτήσεις
Το ΛΚΔΜ προσφέρει προς μίσθωση αγροτικές εκτάσεις (περίπου 4500 στρέμματα) σε αποκατεστημένες περιοχές των Ορυχείων, ιδιοκτησίας του ΛΚΔΜ της ΔΕΗ ΑΕ, χωρίς διαγωνισμό ύστερα από δημόσια πρόσκληση για λόγους εξυπηρέτησης των συμφερόντων της Επιχείρησης.
Οι εκτάσεις θα εκμισθώνονται προς καλλιέργεια σε φυσικά πρόσωπα καθώς και σε νομικά πρόσωπα (αγροτικοί
συνεταιρισμοί).
Οι προς μίσθωση εκτάσεις για καλλιέργεια σε φυσικά πρόσωπα θα καθορίζονται μετά την εξέταση τυχόν αιτημάτων νομικών προσώπων, που είναι εγκατεστημένοι στις τοπικές / δημοτικές κοινότητες από τις οποίες απαλλοτριώθηκαν εκτάσεις για την εγκατάσταση των λιγνιτορυχείων.
Οι μόνιμοι κάτοικοι των παρακάτω περιοχών δικαιούνται να συμμετέχουν κατ’ αποκλειστικότητα στη διαδικασία μίσθωσης γεωργικών εκτάσεων στις αποκατεστημένες περιοχές των Ορυχείων, σύμφωνα με την υπ. Αριθμ. 40/12.5.15 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης, και την υπ. Αριθμ.84/2015 Απόφαση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Επιχείρησης. Αποκλείονται της διαδικασίας εκμισθώσεως εκτάσεων εργαζόμενοι στον όμιλο ΔΕΗ ΑΕ, οι οποίοι υπάγονται στο τακτικό προσωπικό αυτής.

  1. Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης:
Τοπικές ή Δημοτικές Κοινότητες: Αγ. Δημήτριος, Αγ. Χαράλαμπος, Αγ. Χριστόφορος, Ακρινή, Ασβεστόπετρα, Γαλάτεια, Εξοχή, Ερμακιά, Καρδιά και οικισμός Νέας Καρδιάς, Καπνοχώρι, Καρυοχώρι, Κλείτος, Κόμανος, Μαυροδένδρι, Μαυροπηγή, Ολυμπιάδα, Περδίκκας, Ποντοκώμη, Προάστιο, Πτελέα, Πτελεώνας, Πτολεμαίδα, Ρυάκιο, Σπηλιά, Χαραυγή.

  1. Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας:
Τοπικές ή Δημοτικές Κοινότητες:  Ανάργυροι, Αχλάδα, Βαλτόνερο, Κλειδί, Λεβαία, Πεδινό, Ροδώνας, Σκοπός, Συνοικισμός Σωτήρας (Δημοτικής Κοινότητας Αμυνταίου), Φιλώτας.
Η επιλογή μεταξύ των ενδιαφερομένων φυσικών προσώπων θα γίνει κατόπιν κατάταξής τους βάσει του συνολικού αριθμού μορίων που συγκεντρώνει ο κάθε ενδιαφερόμενος σύμφωνα με κριτήρια.
Το μέγιστο της στρεμματικής έκτασης που μπορεί να εκμισθώσει η ΔΕΗ ΑΕ για καλλιέργεια σε μεμονωμένο φυσικό πρόσωπο ή νομικό πρόσωπο θα ανέρχεται στα 50 στρέμματα.
Το διάστημα της μίσθωσης ορίζεται σε 4 έτη (άρθρο 634 του ΑΚ), και το ετήσιο μίσθωμα ανά στρέμμα καθορίζεται σε 15 € (Απόφαση ΔΣ υπ. Αριθμ. 40/12.5.2015)
Υπόδειγμα αιτήσεως για τη μίσθωση εκτάσεων καθώς και έντυπα για τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη μοριοδότηση, για τους ενδιαφερόμενους θα βρίσκονται στους κατά τόπους Δήμους και στις τοπικές /δημοτικές κοινότητες.
Οι αιτήσεις θα διατίθενται και θα κατατίθενται μαζί με τα δικαιολογητικά στη Γραμματεία του ΛΚΔΜ έως και 27 Νοεμβρίου 2015.

Πηγή  http://e-ptolemeos.gr/to-lkdm-prosferi-pros-enikiasi-agrotikes-ektasis-se-apokatestimenes-perioches-ton-orichion-eos-tis-2711-i-etisis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου