Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Εξώδικα του δήμου Πατρέων στη ΔΕΗ για τα δημοτικά τέλη

Αποτέλεσμα εικόνας για δήμου Πατρέων 
Εξώδικα ετοιμάζεται να αποστείλει ο δήμος Πατρέων προς της ΔΕΗ, καθώς λόγου λάθους στο λογισμικό που εκδίδει τους λογαριασμούς ρεύματος, στους τελευταίους λογαριασμούς δεν συμπεριλαμβάνονται τα δημοτικά τέλη.
Το θέμα είχε αποκαλύψει το patrasevents.gr, το οποίο
σημειώνει το λάθος με τους λογαριασμούς έχει να κάνει μόνο με το δήμο Πατρέων, καθώς μόνο στους πολίτες αυτού του δήμου οι λογαριασμοί που στέλνονται δεν έχουν δημοτικά τέλη.
Γεγονός που δημιουργεί καχυποψίες, αν λάβει κανείς υπόψη του το ότι ο Δήμος Πατρέων, με την υπάρχουσα δημοτική αρχή έχει έρθει σε καθεστώς αντιπαράθεσης με την ΔΕΗ, εξαιτίας των υψηλών λογαριασμών που στέλνονται,αλλά και για τη διακοπή ρεύματος σε άπορα νοικοκυριά.
Πάντως ο Δήμος έχει αποστείλει εξώδικα και φέρεται αποφασισμένος να πάει το όλο θέμα στην δικαιοσύνη, εφόσον δεν διορθωθεί τους επόμενους μήνες το λάθος στο λογισμικό.
Εξαιτίας αυτού του λάθους ο Δήμος δεν μπορεί να έχει χρήματα στα ταμεία του από την μοναδική, ουσιαστικά, πηγή εσόδων του που δεν είναι άλλη από τα δημοτικά τέλη.
Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι από το λάθος αυτό θα επιβαρυνθούν και οι πολίτες της Πάτρας που κάποια στιγμή θα κληθούν να πληρώσουν τα διπλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου