Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΗ Πάει για νέο σχέδιο ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλων

Αποτέλεσμα εικόνας για logariasmoi deh 

Nέο σχέδιο ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλων είναι πιθανόν να εξετάσει η ΔΕΗ μετά τη λήξη του τρέχοντος προγράμματος, όπως προανήγγειλε ο υπουργός Περιβάλλοντος – Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης. 

Nέο σχέδιο ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλων είναι πιθανόν
να εξετάσει η ΔΕΗ μετά τη λήξη του τρέχοντος προγράμματος, όπως προανήγγειλε ο υπουργός Περιβάλλοντος – Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης.
Το ισχύον προγραμμα των 36 δόσεων χωρίς προκαταβολή λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου και όπως δήλωσε ο υπουργός από τα μελέτη των αποτελεσμάτων της υφιστάμενης ρύθμισης και την ακρινογραφία των οφειλών και των οφειλετών, θα κριθεί αν θα υπάρξει και νέο ευνοικό πακέτο ρυθμίσεων.
Μέχρι στιγής με το τρέχον πρόγραμμα διακανονισμού, που εφαρμόζεται από τον Απρίλιο έχουν ρυθμιστεί οφειλές προς τη ΔΕΗ ύψους 1 δισ. ευρώ.  Το πρόγραμμα επρόκειτο αρχικά να λήξει στο τέλος Ιουλίου αλλά παρατάθηκε για δύο μήνες μετά από παραίνεση του υπουργού προς τη διοίκηση της ΔΕΗ.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησς έχει δηλώσει ότι μετά τις 30 Σεπτμεβρίου, θα επανέλθει το καθεστώς της ρύθμισης με προκαταβολή του 30% της οφειλής και εξόφλησης του υπολοίπου χρέους με έως 8 δόσεις το μάξιμουμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου