Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Παρασκευή θα ανοίξουν οι φάκελοι με τις οικονομικές προσφορές των «έξυπνων» μετρητών

Αποτέλεσμα εικόνας για εξυπνοι μετρητες 
Αύριο θα ανοίξουν οι φάκελοι με τις οικονομικές προσφορές της Intracom Telecom και της σύμπραξης ΟΤΕ-Intrakat-Intrasoft International, στον διαγωνισμό για την εγκατάσταση περίπου 200.000 «έξυπνων» μετρητών σε καταναλωτές χαμηλής τάσης.

Όπως δήλωσε χθες ο επικεφαλής του ΔΕΔΔΗΕ Ν.Χατζηαργυρίου, κατά την ομιλία του στο ελληνορωσικό
συνέδριο, «είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που ο διαγωνισμός βρίσκεται στην τελική του ευθεία και μεθαύριο Παρασκευή 4 Νοεμβρίου θα αποσφραγιστούν οι οικονομικές προσφορές και πολύ σύντομα θα υπογραφεί η σχετική σύμβαση με τονανάδοχο».

Υπενθυμίζεται ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας έχει απορρίψει και τις τρεις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων που είχαν κατατεθεί σχετικά με το διαγωνισμό για το έργο «Πιλοτικό Σύστημα Τηλεμέτρησης και Διαχείρισης της ζήτησης Παροχών Ηλεκτρικής Ενέργειας Οικιακών και Μικρών Εμπορικών Καταναλωτών και Εφαρμογής Έξυπνων Δικτύων».

Οι αιτήσεις αφορούσαν στην αξιολόγηση των τυπικών και τεχνικών στοιχείων των προσφορών από την Επιτροπή Κρίσης Προσφυγών του διαγωνισμού και, μετά την απόρριψή τους από το Συμβούλιο της Επικρατείας, η αρμόδια Επιτροπή Αξιολόγησης θα συνεχίσει αύριο το έργο της με την αποσφράγιση των οικονομικών προσφορών.

Ο διαγωνισμός αφορά σε ένα από τα πιο σημαντικά στρατηγικά έργα που υλοποιεί ο ΔΕΔΔΗΕ βάσει του επιχειρησιακού του σχεδίου, καθώς με βάση τα συμπεράσματα που προκύπτουν και την εμπειρία που θα αποκτηθεί από την εκτέλεση του έργου, ανοίγει ο δρόμος για την επέκταση της τηλεμέτρησης σε ολόκληρη τη χώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου