Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΙNTRACOM-TELECOM Κερδίζει διαγωνισμό του ΔΕΔΔΗΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για εξυπνοι μετρητες 
Η Ιntracom-Telecom με μία προσφορά ύψους 46 εκατ. ευρώ φαίνεται ότι κερδίζει τον διαγωνισμό του Διαχειριστή Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, ΔΕΔΔΗΕ, για της εγκατάσταση 200.000 έξυπνων μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας.
Το άλλο επιχειρηματικό σχήμα που διεκδικούσε τον διαγωνισμό, ΟΤΕ-Intracat-Intrasoft International, έδωσε σύμφωνα με πληροφορίες υψηλότερη προσφορά, της τάξης
των 62 εκατ. ευρώ. Η αποσφράγιση των οικονομικών προσφορών έγινε χθες, αλλά η απόφαση για τον ανάδοχο του έργου θα ληφθεί σε επικείμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΕΔΔΗΕ. Μετά την έγκριση από το Δ.Σ., η σύμβαση πρέπει να πάρει το πράσινο φως από το Ελεγκτικό Συνέδριο, οπότε νωρίτερα από τον Ιανουάριο δεν αναμένονται οι τελικές υπογραφές.
Σύμφωνα με την περιγραφή του έργου, σε διάστηκα εννέα μηνών από την υπογραφή της σύμβασης θα πρέπει να εγκατασταθούν οι πρώτοι 10.000 ηλεκτρονικοί μετρητές και κατόπιν σε διάστημα 15 μηνών θα εγκατασταθούν οι υπόλοιποι. Μόλις ολοκληρωθεί το έργο θα ακολουθήσει ο μεγάλος διαγωνισμός για την τοποθέτηση 7,5 εκατ. μετρητών στις συνδέσεις σε όλη τη χώρα.

 http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26519&subid=2&pubid=114234675

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου