Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Εργαζόμενοι ΔΕΗ Μεγαλόπολης: Όχι στην βάναυση αντεργατική «σκέψη»

Αποτέλεσμα εικόνας για ετε δεη 
Μετά από αίτημα της ΤΔΕ ΕΤΕ ΛΚΜ πραγματοποιήθηκε συνάντηση στη ΓΔ.ΟΡ. μεταξύ της Ένωσής μας και της Γενικής Διευθύντριας Ορυχείων κας Όλγας Κουρίδου. Στη συνάντηση αυτή, επίσης μετείχαν επιτελικά στελέχη της ΓΔ.ΟΡ., καθώς και η ιεραρχία του ΛΚΜ.
Στη σύσκεψη αυτή η ΤΔΕ ΕΤΕ ΛΚΜ έθεσε τα μεγάλα θέματα του ορυχείου που συζητούνται επί σειρά ετών και δεν έχουν
λυθεί ακόμη. Τα μεγάλα προβλήματα που είναι υπαρκτά, και επιζητούν άμεση λύση και αναλύθηκαν σε αυτήν τη συνάντηση είναι ο σχεδιασμός λειτουργίας-παραγωγής του ορυχείου για τα επόμενα έτη, η ολοκλήρωση της απαλλοτρίωσης του οικισμού Τριποτάμου, η έγκριση της αναθεωρημένης ΜΠΕ (Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων) για την εκτροπή του ποταμού Αλφειού, η έλλειψη βοηθητικού εξοπλισμού και ανταλλακτικών, καθώς και στοχευμένες προσλήψεις τακτικού προσωπικού.
Στα παραπάνω εύλογα ερωτήματα δόθηκαν απαντήσεις και αναμένουμε σύντομα λύσεις γιατί τότε και μόνο τότε θα υπάρχει συνέχεια για το ΛΚΜ, γιατί σε διαφορετική περίπτωση οποιαδήποτε ολιγωρία, όπως σαφέστατα τονίσαμε θα θέσει σε κίνδυνο την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του ΛΚΜ με ότι αυτό συνεπάγεται.
Μετά την ανάλυση όλων των παραπάνω θεμάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου