Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Η τοποθέτηση Παναγιωτάκη στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής

 
Στην Αθήνα στις 8 Μαρτίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13.20, στην Αίθουσα «Προέδρου Αθανασίου Κωνστ. Τσαλδάρη» (223) του Μεγάρου της Βουλής, συνήλθε σε συνεδρίαση η Διαρκής Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, υπό την προεδρία της Προέδρου αυτής, κυρίας Χαράς Καφαντάρη, με
θέματα ημερήσιας διάταξης:
Α. Ενημέρωση των μελών της Επιτροπής, από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Α.Ε., κ. Εμμανουήλ Παναγιωτάκη, σύμφωνα με το άρθρο 32 παρ. 9 του Κανονισμού της Βουλής, σχετικά με την προμήθεια υγρών καυσίμων για κάλυψη των αναγκών της ΔΕΗ Α.Ε. κατά το έτος 2017.
Β. Ενημέρωση των μελών της Επιτροπής, από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Α.Ε., κ. Εμμανουήλ Παναγιωτάκη, σύμφωνα με το άρθρο 32 παρ. 9 του Κανονισμού της Βουλής, σχετικά με την ανάθεση της παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών μεταφοράς και επίδοσης λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος και ενημερωτικών επιστολών της ΔΕΗ Α.Ε., στην εταιρεία ΕΛΤΑ Α.Ε..
Στη συνεδρίαση παρέστη ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γεώργιος Σταθάκης, καθώς και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες.
Επίσης, στη συνεδρίαση, εκτός από τον κ. Εμμανουήλ Παναγιωτάκη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Δ.Ε.Η. Α.Ε., ήταν παρόντες ο κ. Νικόλαος Αραβαντινός, Γενικός Διευθυντής Υποστηρικτών Λειτουργιών της Δ.Ε.Η. Α.Ε. και ο κ. Δημήτριος Μπουσδέκης, Διευθυντής Υλικού και Προμηθειών της Δ.Ε.Η. Α.Ε..
Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτηση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ Μ. Παναγιωτάκη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου