Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

182 έπαινοι από τη ΔΕΗ Α.Ε. σε αριστούχους εργαζομένων-Τάμπλετ και φορητοί υπολογιστές τα βραβεία αριστείας

182 έπαινοι από τη ΔΕΗ Α.Ε. σε αριστούχους εργαζομένων-Τάμπλετ και φορητοί υπολογιστές τα βραβεία αριστείας
Στο κατάμεστο από κόσμο μεγάλο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής επαίνων και βραβείων της ΔΕΗ Α.Ε. στους αριστούχους των γυμνασίων, των λυκείων , των τριτοβάθμιων ιδρυμάτων, αλλά και στους μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς των εργαζομένων της επιχείρησης. Συγκεκριμένα 77 απόφοιτοι γυμνασίου, 69 λυκείου , 28 ανώτερων ιδρυμάτων και 8 μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί
φοιτητές τιμήθηκαν από τη ΔΕΗ Α.Ε. για τις επιδόσεις τους το σχολικό έτος 2016-2017. Τα δώρα κι αυτά ιεραρχικά: μικρά tablet , μεγαλύτερα μέχρι και φορητοί υπολογιστές για τους μεταπτυχιακούς και τους διδακτορικούς.
Τα βραβεία απένειμαν ο διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων της ΔΕΗ κ. Γιώργος Δαμάσκος, ο Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Δημήτρης Καρέλης και το μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΗ κ. Άρης Βατάλης. Πολύ ενδιαφέρουσα η εισήγηση στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο με την επισήμανση ότι δεν μας ανήκει ό, τι μπαίνει στο διαδίκτυο. Ακολούθησε δεξίωση στον χώρο.
Με το θεσμό της αριστείας να εξοβελίζεται από το ελληνικό σύστημα , όταν το ίδιο το Υπουργείο Παιδείας την καταργεί μεγάλες επιχειρήσεις , όπως η ΔΕΗ Α.Ε. συνεχίζουν να τον προάγουν απορρίπτοντας την κοινωνία της εξίσωσης. Η αξία της αριστείας ήταν από αρχαιοτάτων χρόνων εγγενής προσφέροντας εσωτερική ικανοποίηση. Είναι κίνητρο ζωής και κινητήρια δύναμη για να γίνεις καλύτερος και να προσφέρεις σε μια κοινωνία που επιδιώκει να είσαι ο ίδιος με τους άλλους.
Ιωάννα Παπαδημητρίου
www.prlogos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου