Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Master plan για τη μεταλιγνιτική εποχή στη Μεγαλόπολη ετοιμάζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Τις δικές της πρωτοβουλίες για την προετοιμασία για τη μετάβαση της περιοχής Μεγαλόπολης στη μεταλιγνιτική εποχή αναλαμβάνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, συμπληρωματικά με τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς.
Στα πλαίσια αυτά, η Περιφέρεια έχει αποφασίσει να αναθέσει την
εκπόνηση σχετικού masterplan στην ΑΡΚΑΔΙΑ Α.Ε., την αναπτυξιακή εταιρία που είχε συσταθεί από την πάλαι ποτέ Νομαρχία Αρκαδίας.
Η σχετική σύμβαση μεταξύ των δυο φορέων θα υπογραφεί μετά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΡΚΑΔΙΑ Α.Ε. που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 9/1, όπου και θα συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα.
Αναλυτικά, η πρόσκληση για τη συνεδρίαση του ΔΣ της ΑΡΚΑΔΙΑ Α.Ε. έχει ως εξής:
«Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕΛΕΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ Ν.Α.Α.» με την επωνυμία «ΑΡΚΑΔΙΑ Α.Ε.», καλεί τα μέλη του σε συνεδρίαση στις 9 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:30 μ.μ. στην οδό Ερμού 21 (έδρα της Αστικής Μη κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΤΑΠΤοΚ ΑΡΚΑΔΙΑ 2020-ΑΜΚΕ», για συζήτηση και λήψη απόφασης για το παρακάτω θέμα:
Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου, Αστικής Μη κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΤΑΠΤοΚ ΑΡΚΑΔΙΑ 2020-ΑΜΚΕ» και Ανώνυμης Εταιρείας Μελετών Διοίκησης και Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων και Έργων Ν.Α.Α. «ΑΡΚΑΔΙΑ Α.Ε.» για την εκπόνηση Master plan μεταλιγνιτικής εποχής της περιοχής της Μεγαλόπολης».

Γιάννα Παπαδημητρίου
energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου