Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Λάζαρος Μαλούτας για τα εδάφη της ΔΕΗ: Πώς θα δώσει μια ιδιωτική εταιρεία τσάμπα ένα επιχειρησιακό της στοιχείο ;

Λάζαρος Μαλούτας για τα εδάφη της ΔΕΗ: Πώς θα δώσει μια ιδιωτική εταιρεία τσάμπα ένα επιχειρησιακό της στοιχείο ;

Τι απάντησαν οι πέντε υποψήφιοι δήμαρχοι Κοζάνης για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών

Για τα εδάφη της ΔΕΗ έγινε συζήτηση στο debate του Top Channel μεταξύ των πέντε υποψήφιων δημάρχων . «Αυτά θα επέστρεφαν στο δημόσιο, αυτό άλλαξε και είναι περιουσία της ΔΕΗ και είναι

ιδιωτική επιχείρηση. Το ποσοστό του δημοσίου έχει πέσει. Αν καλείται να δώσει μια ιδιωτική εταιρεία τσάμπα ένα επιχειρησιακό της στοιχείο αυτό ελέγχεται .Να διεκδικήσουμε το ένα , το άλλο .Ποιος θα πληρώσει το επιπλέον κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας για να συνεχίσουν οι λιγνιτικές της μονάδες ως το 2050;»

Για εκμισθώσεις δημοτικών εκτάσεων
«Στο 65% των περιπτώσεων είχαμε θετική γνώμη των κοινοτήτων . Οι εκμισθώσεις έγιναν με δημόσιες διαγωνιστικές διαδικασίες. Κάπου υπήρχε και μεγάλος ανταγωνισμός»

Τα τοπικά συμβούλια δεν αποτελούν την κοινότητα πρόσθεσε ο Χάρης Κουζιάκης. «Διαφωνούμε με αυτή τη συζήτηση» δήλωσε ο ίδιος για την προγραμματισμένη συνάντηση εταιρείας με κατοίκους της Καλαμιάς γιατί υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις.

Η ίδια η εταιρεία χρησιμοποίησε και το μαστίγιο και το καρότο και οι κάτοικοι αντέδρασαν ξεκαθάρισε και η Τίνα Κουζιάκη . «Η προσπάθεια να ντυθεί με έναν δημοκρατικό μανδύα η προσπάθεια αυτής της εταιρείας είναι αδιανόητη».

Για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών
Δεν αποτελεί δημοτικό θέμα, πρέπει να δούμε πόσο έτοιμη η κοινωνία, απάντησε ο Γιάννης Κοκκαλιάρης. Είμαι υπέρ του δικαιώματος να διαθέτει ο καθένας το σώμα του όπως επιθυμεί δήλωσε ο Λάζαρος Μαλούτας.

Είμαστε ένας συνδυασμός που τίθεται υπέρ της αυτοδιάθεσης συνέχισε ο Χάρης Κουζιάκης. Η Τίνα Κουζιάκη με τη σειρά της ξεκαθάρισε ότι βάζουμε έναν συνολικό προβληματισμό για τον θεσμό του γάμου και ετερόφυλων και ομόφυλων λέγοντα ότι κάθε εργαζόμενος μπορεί να έχει τη σεξουαλική του προτίμηση. Ο Σταύρος Καμπουρίδης ξεκαθάρισε ότι προσωπικά έχει αμφιβολίες επί του θέματος.

 

/www.prlogos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου