Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Εάν δεν υπήρχε και η βιομηχανία…

Η βιομηχανία δεν είναι βάρος για τη ΔΕΗ. Η βιομηχανία είναι απαραίτητη στη ΔΕΗ, όσο και η ΔΕΗ είναι απαραίτητη για τη βιομηχανία. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι.
Αποτέλεσμα εικόνας για βιομηχανια 

Τα στοιχεία από το διαχειριστή του συστήματος ηλεκτρισμού δείχνουν ότι συνεχίζεται το φαινόμενο των καταναλώσεων που πέφτουν κάτω από τα 4000MW στη διάρκεια της νύχτας. Είναι χαρακτηριστικό ότι προκειμένου να μην βγουν εκτός λειτουργίας λιγνιτικές μονάδες, που ως επί το πλείστον βρίσκονται στο τεχνικό τους ελάχιστο, ο διαχειριστής “κόβει” κόβει εισαγωγές. Και βέβαια ως αποτέλεσμα έχουμε και τη σημαντική μείωση της οριακής
τιμής του συστήματος.
Αυτά συμβαίνουν ενόσω υπάρχουν ακόμη σε λειτουργία τις νύχτες κάποια μεγάλα χαλυβουργεία, δηλαδή η ΣΟΒΕΛ και η Σιδενόρ που απορροφούν 200MW ισχύος.
Διότι εάν έβγαινε εκτός η βιομηχανία τότε με τη σειρά της η ΔΕΗ πιθανόν να αναγκαζόταν να κλείσει κάποια δική της μονάδα.
Εδώ λοιπόν αποκαλύπτεται ποιος έλεγε όλα αυτά τα χρόνια την αλήθεια και ποιος κορόιδευε και ασκούσε μικροπολιτική χαϊδεύοντας αυτιά.
Η βιομηχανία δεν είναι βάρος για τη ΔΕΗ. Η βιομηχανία είναι απαραίτητη στη ΔΕΗ, όσο και η ΔΕΗ είναι απαραίτητη για τη βιομηχανία.
Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι.


(Industrealist)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου