Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Τα παιδιά στο επίκεντρο του Athens Bike Festival 2024 powered by ΔΕΗ

Τα παιδιά στο επίκεντρο του Athens Bike Festival 2024 powered by ΔΕΗ

Η μεγάλη γιορτή του ποδηλάτου κλείνει φέτος 10 χρόνια και το γιορτάζει με ένα μεγάλο αφιέρωμα στα παιδιά. 12,13,14 Απριλίου 2024, Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ.

Το Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ, η μοναδική έκθεση για το ποδήλατο στην Ελλάδα, συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια λειτουργίας

και μας καλεί να το γιορτάσουμε σε μια ακόμη μεγαλύτερη, περισσότερο διαδραστική και πιο φρέσκια διοργάνωση!

Με τη στήριξη της ΔΕΗ, η φετινή διοργάνωση ανανεώνεται, εξελίσσεται και δυναμώνει μαζί́ με το ποδήλατο που κερδίζει όλο και μεγαλύτερο χώρο στην καθημερινότητα και μετατρέπεται σε αγαπημένο μέσο, όχι μόνο αναψυχής και άθλησης, αλλά και αστικής μετακίνησης.

Οι μελλοντικοί ποδηλάτες

Τα παιδιά πάντα βρίσκονται στο επίκεντρο των δράσεων του Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ και φέτος υπάρχουν αρκετές νέες δράσεις καθώς τα παιδιά μπορούν να κάνουν ποδήλατο στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα, να ενημερωθούν για θέματα ασφαλείας και τεχνικών οδήγησης και να αποκτήσουν το πρώτο τους Δίπλωμα Ποδηλάτου και,το καλύτερο; Να συμμετάσχουν σε έναν αγώνα με ποδήλατα ισορροπίας, το Walker Race!

Walker Race

Πρόκειται για έναν μοναδικό αγώνα ποδηλάτου για μικρούς, πολύ μικρούς, πρωταθλητές! 

Το Walker Race απευθύνεται σε επίδοξους ποδηλάτες ηλικίας από 2.5 έως 6 ετών. Είναι ένα παιχνίδι – με τη μορφή αγώνα – που δίνει την ευκαιρία σε συμμετέχοντες αλλά και στους γονείς τους, να νιώσουν τη χαρά της συμμετοχής σε έναν αγώνα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου