Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

O κος Αδαμίδης μας δουλεύει ως πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ή μας δούλευε ως πρόεδρος του Σπάρτακου. Μήπως μας πουλά καθρεφτάκια και χάντρες όπως οι Φράγκοι στους Ζουλού και τους Παπούα;


Με αφορμή τα όσα ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ είπε στο Γενικό Συμβούλιο του Σπάρτακου στην Κοζάνη σε σχέση με την κομισιόν και το λουκέτο που ζητά να βάλουν λιγνιτικές μονάδες το 2018 τίθεται πλέον ένα ερώτημα και για αυτόν και για την ΓΕΝΟΠ.
Ψάχνοντας τόσο στο site  του Σπάρτακου όσο και σε άλλα blogs με ενεργειακά θέματα και θέματα ΔΕΗ, βρήκα τα παρακάτω και δεν ξέρω αν ο κος Αδαμίδης μας δουλεύει ως πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ή μας δούλευε ως
πρόεδρος του Σπάρτακου. Κι αυτό γιατί με βάση τα όσα διαβάζουμε το εν λόγω ζήτημα είχε ανακύψει το 2010 επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ Γεωργίου Παπανδρέου και Πράσινη Τίνας, αυτής που έβγαινε φώτο μαζί της όταν έκλειναν την μονάδα της Πτολεμαΐδας. 
Μάλιστα τόσο στο ανακοινωθέν που υπογράφει όσο και στα δυο βίντεο, αποσπάσματα σε δελτία ειδήσεων, μας πληροφορεί  πως το θέμα μετά των σχετικών παρεμβάσεων του και πείθοντας του ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ το θέμα διευθετήθηκε και ΝΙΚΗΣΑΜΕ.
Πως λοιπόν μετά την νίκη αυτό αλλάζει; Τι ακριβώς είχε καταφέρει ο κος Αδαμίδης ως πρόεδρος του Σπάρτακου και πανηγύριζε; Μας δούλευε τότε για να είναι στην επικαιρότητα ή μας δουλεύει τώρα για να τον καλούν τα κανάλια να αραδιάζει τις γνωστές μπούρδες του, κατηγορώντας πότε τους δημοσιογράφους, πότε τους πολίτες, πότε τους πολιτικούς και πότε την διοίκηση, μα ποτέ τον εαυτό του.
Μας δουλεύει ή μας πουλά καθρεφτάκια και χάντρες όπως οι Φράγκοι στους Ζουλού και τους Παπούα;
ΝΙΚΗΣΑΜΕ ή απλά ψάχνει για αποδιοπομπαίους τράγους;
Εγώ απλά θα του πω αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός, να φυλάγεσαι από τα πισινά του Γαιδάρου και τα μπροστινά του τράγου.   
Κλείνοντας προτείνω σε όλους όσους διαβάσουν το κείμενο να θυμούνται και το τραγούδι του Γιάννη Καλατζή σε στίχους του μεγάλου Πυθαγόρα:  
Ο Γιώργος είναι πονηρός
κι αυτά που λέει μην τα τρως! 
 

Μετα τιμής 
Volt eros 

Συννημένα τα link των δηλώσεων 
http://spartakos-dei.gr/2010-04-29-13-00-05/ 
 ΑΚΡΩΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η  ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΡΥΠΩΝ
http://spartakos-dei.gr/2010-04-28-09-02-16/
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΑΠΟ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ ΜΕΡΟΣ 2
http://spartakos-dei.gr/1-6/ 
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΑΠΟ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ ΜΕΡΟΣ 1 
http://energiakoiergazomenoidei.blogspot.gr/2010/05/blog-post_09.html
Ολοι στις ΄΄Βρυξέλες΄΄  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου