Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Γ. Αδαμίδης: «Στο Δ.Σ. της ΔΕΗ υπάρχουν 7 «ΔΕΗτζήδες». Δεν έχουν κανένα ηθικό δικαίωμα να βάλουν την υπογραφή τους σε αυτό το ξεπούλημα. Δεν είναι δυνατόν οι συντοπίτες μας Α. Βατάλης & Χ. Παπαγεωργίου να βάλουν την υπογραφή τους σ’ αυτό το τερατούργημα. Άνθρωποι που ‘κάναν περιουσίες από την ΔΕΗ. Αν δεν μπορούν να αντέξουν αυτή την πίεση, πρέπει να παραιτηθούν» (Ηχητικό)

Μιλώντας, σήμερα Τετάρτη 18/4, στο «Ελεύθερο Ραδιόφωνο» και στην εκπομπή «Ελεύθερο πρωινό», ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, αναφέρθηκε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ και στη στάση που πρέπει να κρατήσουν με αφορμή τις
εξελίξεις με την πώληση των λιγνιτικών μονάδων, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στο Δ.Σ. της ΔΕΗ υπάρχουν 7 «ΔΕΗτζήδες». Δεν έχουν κανένα ηθικό δικαίωμα να βάλουν την υπογραφή τους σε αυτό το ξεπούλημα. Δεν είναι δυνατόν οι συντοπίτες μας Α. Βατάλης &  Χ. Παπαγεωργίου να βάλουν την υπογραφή τους σε αυτό το τερατούργημα. Άνθρωποι που κάναν περιουσίες από την ΔΕΗ. Αν δεν μπορούν να αντέξουν αυτή την πίεση, πρέπει να παραιτηθούν». 
Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα που σας μεταφέρει διαδικτυακά το kozan.gr…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου