Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Ξαναγράφουν τα πράσινα τιμολόγια – Τα κουτιά οπτικών ινών της ΔΕΗ – Στροφή στην ποιότητα

 Ξαναγράφουν τα πράσινα τιμολόγια – Τα κουτιά οπτικών ινών της ΔΕΗ – Στροφή στην ποιότητα

Ξαναγράφουν οι προμηθευτές τα πράσινα τιμολόγια

«Παράθυρο» για εφαρμογή εκπτώσεων στα πράσινα τιμολόγια του Ιανουαρίου, ακόμη και στους προμηθευτές ρεύματος που δεν ανακοίνωσαν discount στη βασική τους χρέωση στις αρχές του μήνα, θεωρούν ορισμένες εταιρείες ότι αφήνουν οι Οδηγίες που εξέδωσε η ΡΑΑΕΥ για τους παρόχους. Έτσι, το πιο πιθανό είναι ότι θα υπάρξουν και άλλες εταιρείες που θα προχωρήσουν στην παροχή εκπτώσεων, κατά την «πρεμιέρα» των ειδικών τιμολογίων.

Για το ενδεχόμενο να κάνουν πιο ελκυστικά τα προϊόντα τους τον

Ιανουάριο, πάντως, προετοιμάζονται και οι πάροχοι που έχουν ανακοινώσει εκπτώσεις. Έτσι, «ξαναγράφουν» τους όρους των πράσινων τιμολογίων τους, ώστε αν εμφανιστούν την 1η Ιανουαρίου επιπλέον εταιρείες που παρέχουν discount, να κάνουν τα δικά τους προϊόντα ακόμη πιο ανταγωνιστικά. Αν επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για ακόμη μικρότερες χρεώσεις τον Ιανουάριο -προς όφελος του καταναλωτή- ανεξάρτητα από το τι πραγματικά προβλέπουν οι Οδηγίες της Ρυθμιστικής Αρχής.

Τα κουτιά οπτικών ινών της ΔΕΗ

Έχει ενδιαφέρον ότι αρχίζουν να μπαίνουν σε κάποιους μετρητές κουτιά οπτικής ίνας. Τι σημαίνει αυτό; Ότι στο όχι πολύ μακρινό μέλλον ο ΟΤΕ θα δει απέναντί του ένα ισχυρό ανταγωνιστή και με τον CEO της ΔΕΗ Γιώργο Στάσση να γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι των τηλεπικοινωνιών. Ούτε ψύλλος στον κόρφο του νέου CEO του ΟΤΕ.

 

https://www.insider.gr/stiles/backstory/302862/xanagrafoyn-ta-prasina-timologia-ta-koytia-optikon-inon-tis-dei-strofi-stin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου