Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024: Με πλήθος παράλληλων δράσεων για όλους τους πολίτες η φετινή διοργάνωση

unnamed

Ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024, η κορυφαία αγωνιστική εκδήλωση του αθλήματος στη χώρα μας, με την παγκόσμια προβολή και την πολυδιάστατη επίδραση, δίνει το σύνθημα και μας καλεί να βάλουμε όλοι το ποδήλατο στη ζωή μας.

Περισσότεροι από δυο εκατομμύρια πολίτες σε 22 πόλεις εκκινήσεων, τερματισμών και διέλευσης, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την ένταση του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024.

Παράλληλα με τον αγώνα, περισσότερες από 120 εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα από την αφετηρία στις 14 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη, έως την τελευταία ημέρα στις 19 Μαΐου στην Αθήνα, σε ένα εορταστικό φινάλε της φετινής διοργάνωσης!

Μέσα από τη δράση του αγώνα και την ανάδειξη της μοναδικής ελληνικής φύσης, το ποδήλατο γίνεται αγγελιοφόρος κοινωνικής συμμετοχής, οικολογικής συνείδησης και εν τέλει καθημερινής χαράς για μικρούς και μεγάλους.

Κανένα άθλημα δεν είναι τόσο άρρηκτα συνδεδεμένο με τον καθημερινό τρόπο ζωής όσο η ποδηλασία. Σε έναν κόσμο που συνεχώς μεταβάλλεται, το ποδήλατο δείχνει το δρόμο στη μετάβαση σε ένα καλύτερο, πιο βιώσιμο μέλλον. Η Ελλάδα καλείται να ακολουθήσει τον ρυθμό και να ανεβάσει στροφές, καθιστώντας το ποδήλατο κυρίαρχο μέσο.

unnamed__1_


Η νέα Ευρωπαϊκή ατζέντα για τις μετακινήσεις και το περιβάλλον, η επιδότηση της ηλεκτροκίνησης, η εκπλήρωση των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε, η Χάρτα οδικής ασφάλειας, η ανάπτυξη του Cycling for All, όλα αυτά έχουν έναν κοινό παρονομαστή, το Ποδήλατο!

Ο μεγάλος διεθνής μας αγώνας γίνεται η κινητήρια δύναμη για την εξάπλωση ποδηλατικής κουλτούρας στην καθημερινότητα μικρών και μεγάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου