Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Μπέος κατά κυβέρνησης που τον στηρίζει: Να πληρώσει το φέσι στη ΔΕΗΜπέος: Χρέη ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ στη ΔΕΗ έχει η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Μείζονος Βόλου (ΔΕΥΑΜΒ) όπως αποκάλυψε προ ημερών η εφημερίδα «Μαγνησία». Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να ανησυχεί τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, στον οποίο φαίνεται να αρέσει η λαϊκή σοφία ότι «οι ωραίοι έχουν χρέη».

  

Μπέος: Χρέη ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ στη ΔΕΗ έχει η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Μείζονος Βόλου (ΔΕΥΑΜΒ) όπως αποκάλυψε προ ημερών η εφημερίδα «Μαγνησία». Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να ανησυχεί τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, στον οποίο φαίνεται να αρέσει η λαϊκή

σοφία ότι «οι ωραίοι έχουν χρέη».

Για το ζήτημα του χρέους ο κ. Μπέος ρωτήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό TRT. Και εκείνος, πέταξε αρχικά την μπάλα στην κερκίδα και εν συνεχεία στην… κυβέρνηση από την οποία ζήτησε να ξοφλήσει τα χρέη που έχουν οι δημοτικές υπηρεσίες του δήμου που ο ίδιος διοικεί. Ενδεχομένως ακόμα και οι «Chicago boys» να ζήλευαν την οικονομική προσέγγιση του δημάρχου Βόλου.

Αλλά για να δούμε τι ακριβώς είπε ο διάττοντας αστέρας του TikTok και της δημοτικής σκηνής του Βόλου.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου