Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Διαμαρτυρία για τον Προμηθευτικό Συνεταιρισμό ΔΕΗ

Άκουσον άκουσον, με μεγάλη μας έκπληξη για ακόμα μια φορά γίναμε μάρτυρες ενός ακόμα διαφημιστικού τρυκ από το προεδρείο του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού ΔΕΗ.
Ανταποδίδοντας την στήριξη και την εμπιστοσύνη μας το προεδρείο του Συνεταιρισμού αποφάσισε να μας υποχρεώσει παρά τη θέληση μας , με τις αγορές που θα κάνουμε από τα
καταστήματα του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού ΔΕΗ με τη χρήση της δωροεπιταγής να πληρώσουμε ακόμα σαράντα (40) ευρώ.
Με τέτοιες ενέργειες αγαπητοί συνάδελφοι το μόνο που καταφέρνετε να κάνετε είναι να διώξετε ακόμα ποιο μακριά τα μέλη του Συνεταιρισμού.
Η έννοια του συνεταιρίζεσθαι είναι η προαγωγή των οικονομικών συμφερόντων των συνεταιριστών και αυτή η απόφαση που πήρατε δεν προάγει τα οικονομικά συμφέροντα των συνεταιριστών αντίθετα βάζει ταφόπλακα στο συνεταιρισμό μας.
Και για αυτό είστε υπεύθυνοι.
Αλήθεια ποιος εξουσιοδότησε το προεδρείο, αλλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου που ψήφισαν αυτή την απόφαση να καταστρατηγήσουν απόφαση της Γενικής Συνέλευσης;
Αυτό είναι το ήθος και ο σεβασμός του προεδρείου στις αποφάσεις της Γενικής συνέλευσης;
Ντροπή σοβαρευτείτε σε δύσκολους οικονομικά καιρούς άλλες πρέπει να είναι οι αποφάσεις σας και οι πρωτοβουλίες σας.
Η Συνεταιριστική Αναγέννηση δηλώνει ότι είναι αντίθετη με αυτή την απόφαση που παρανόμως πήρατε.
Ελπίζουμε αυτή η Διοίκηση να μην είναι η ΑΡΧΗ της διάλυσης του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού ΔΕΗ που κάποιοι συνάδελφοι εδώ και πολλά χρόνια δημιούργησαν και οραματιστήκαν προς όφελος των εργαζομένων της ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου