Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Π. Πολάκης από την Πτολεμαΐδα: “Θα επαναφέρουμε τη ΔΕΗ στο δημόσιο, με νόμο, αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, στο οποίο θα συμμετέχει μόνο το Ελληνικό Δημόσιο, για να ξανά πάρουμε το 51%,. γιατί αν δε το πάρουμε θα έχουμε τον Στάσση και τα υπόλοιπα golden boys τα οποία ρουφάνε το αίμα της κοινωνίας” (Βίντεο)


Τον δήμαρχο Εορδαίας συνάντησε το μεσημέρι της Πέμπτης 10/11, στο δημαρχείο Εορδαίας στην Πτολεμαΐδα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, στο πλαίσιο της συζήτησης ο πρώην Υπουργός ανέφερε: “Θα επαναφέρουμε τη ΔΕΗ στο δημόσιο, με νόμο, αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στο οποίο θα συμμετέχει μόνο το Ελληνικό Δημόσιο, για να ξανά πάρουμε το 51%,. Γιατί αν δε το

πάρουμε θα έχουμε  τον Στάσση και τα υπόλοιπα golden boys τα οποία ρουφάνε το αίμα της κοινωνίας”.

Αργότερα θα μιλήσει  σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, στην Πτολεμαΐδα ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης. H εκδήλωση με τίτλο «Δικαιοσύνη Παντού», θα γίνει στις 19:00, στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας, όπου θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης με τις έξι εθνικές προτεραιότητες. Παρέμβαση, στην εκδήλωση, που διοργανώνει η Οργάνωση Μελών Εορδαίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, θα κάνει η βουλευτής Κοζάνης, Καλλιόπη Βέττα.

 

 

kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου