Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Μεγαλώνει το δίκτυο νέων καταστημάτων ΔΕΗ

Μεγαλώνει το δίκτυο νέων καταστημάτων ΔΕΗ

Πέντε νέα καταστήματα της ΔΕΗ σε 'Ανω Πατήσια, 'Αγιο Δημήτριο, Στουρνάρη, Κηφισιά και Αιγάλεω τίθενται στη διάθεση των πελατών. Τα τρία πρώτα στα 'Ανω Πατήσια (Λ. Γαλατσίου 3), τον 'Αγιο Δημήτριο (Αγ. Δημητρίου 31 & Αρμοδίου) και στο κέντρο της πόλης (Πατησίων 39 & Στουρνάρη) είναι ήδη διαθέσιμα ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανοίξουν τις πόρτες τους δύο νέα καταστήματα

στην Κηφισιά (Παπαδιαμάντη 3 & Διονύσου) και το Αιγάλεω(Πανόρμου & Σμύρνης 29). Συνολικά, τα νέα, πλήρως ανασχεδιασμένα και Pop-Up καταστήματα ΔΕΗ έχουν φτάσει τα 15.

Τα καταστήματα λειτουργούν καθημερινά από τις 7:30 έως τις 20:00, (και όλο το 24ωρο για πληρωμές λογαριασμών, μέσω του myΔΕΗ 24/7),και προσφέρουν στους επισκέπτες εξυπηρέτηση σε τρεις ζώνες:

· Τη ζώνη γρήγορης εξυπηρέτησης,

· Τη ζώνη της εξυπηρέτησης από εξειδικευμένους συμβούλους ενέργειας,

· Τη ζώνη ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης myΔΕΗ ServicePoint, όπου οι πελάτες μπορούν να εγγραφούν, να διαχειριστούν και να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους, να υποβάλλουν αιτήματα και να εξυπηρετηθούν ηλεκτρονικά ή να προγραμματίσουν το ραντεβού τους σε ημέρα και ώρα της επιλογής τους.

«Με μοντέρνο σχεδιασμό, ολοκληρωμένες υπηρεσίες ενέργειας, γρήγορη εξυπηρέτηση, διευρυμένο ωράριο και αποκλειστικές προσφορές ειδικά για τους πελάτες τους, όλα τα νέα καταστήματα ΔΕΗ έχουν τον πελάτη, τις ανάγκες και την εμπειρία του, στο επίκεντρο. Ο σχεδιασμός των νέων καταστημάτων γίνεται σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες τάσεις, με ανοιχτούς, φιλόξενους χώρους και ειδικά σχεδιασμένο φωτισμό», επισημαίνει η επιχείρηση.

Στα καταστήματα διατίθενται όλες οι νέες υπηρεσίες και προϊόντα της ΔΕΗ για οικιακούς καταναλωτές και επαγγελματίες, εξατομικευμένες προτάσεις εξοικονόμησης ενέργειας, καθώς και οι λύσεις της ΔΕΗ για φωτοβολταϊκά στο σπίτι και αντλίες θερμότητας.

Τέλος στον ειδικό χώρο τεχνολογίας οι επισκέπτες μπορούν να βρουν έξυπνες συσκευές και λύσεις smart living για να αυτοματοποιήσουν και να βελτιστοποιήσουν την ποιότητα ζωής τους στο σπίτι.

Ειδικά για τους πελάτες των νέων καταστημάτων, η ΔΕΗ προσφέρει 50% έκπτωση σε προϊόντα smart living, όπως έξυπνες κάμερες, έξυπνες λάμπες, σκούπες ρομπότ και ηλεκτρικά scooter. Η έκπτωση ισχύει μόνο για αγορές στα νέα καταστήματα και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων ανά κατάστημα.

 

www.economistas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου