Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

SOS από τους συνταξιούχους της ΔΕΗ για την Πτολεμαΐδα

SOS από τους συνταξιούχους της ΔΕΗ για την Πτολεμαΐδα 

Τα είπε όλα το Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ στην ανοιχτή του επιστολή προς Περιφέρεια και Δήμο Εορδαίας

«Στην περίπτωση πολλαπλασιασμού των πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή μας, από τα νερά των βουνών που περικλείουν το Λεκανοπέδιό μας και κυρίως από τα πλησιέστερα, Άσκιο και οροσειρά Μουρικίου, η μια τάφρος ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΙΚΑΝΗ για την προστασία της Πτολεμαΐδας

Άμεση ανάγκη να γίνουν οι απαραίτητες μελέτες και η Πτολεμαΐδα

να θωρακιστεί με νέα αντιπλημμυρικά έργα, μέσα στα οποία κατά τη γνώμη μας είναι απαραίτητος και ο σχεδιασμός και η διάνοιξη μιας 2ης επαρκούς νέας τάφρουπριν να είναι αργά !!! Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν»

Ζήτησαν μάλιστα η πρότασή τους να περιληφθεί ως προεκλογική προγραμματική δέσμευση των συνδυασμών που διεκδικούν την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον Δήμο Εορδαίας.

Το Σωματείο χτύπησε ένα καμπανάκι που δενθα έπρεπε καν να χρειάζεται να χτυπήσει (τα αυτονόητα θα έπρεπε να έχουν ήδη γίνει) αλλά έστω και αυτή την ώρα ευχόμαστε και ελπίζουμε η παρότρυνση να βρίσκει αποδέκτες και ανοιχτά αφτιά.

Πόσο μάλλον όταν το έργο του να υπερχειλίζει η περιφερειακή τάφρος και να πλημμυρίζουν χωράφια το έχουμε δει πολλές φορές και μόνο από τύχη δεν είχαμε μη διαχειρίστηκα πλημμυρικά φαινόμενα στην πόλη.

«κάλπηΚΗ λίρα»

 

https://eordaialive.com/stiles/kalpiki-lira/sos-apo-toys-syntaxioychoys-tis-dei-gia-tin-ptolema-da/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου