Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Δίπλα στους εργαζομένους στη ΔΕΗ ο Μανώλης Καμπουράκης


«Iδιαίτερα για την Κρήτη το θέμα της ενεργειακής ασφάλειας βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων όλων των τοπικών φορέων και φυσικά της Περιφέρειας Κρήτης».

Με τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ, στον ΑΗΣ Λινοπεραμάτων συναντήθηκε ο Μανώλης Καμπουράκης, Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το Σταύρο Αρναουτάκη και την παράταξη «ΓΙΑ ΤΗΝ

ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ, Συνεχίζουμε».

Ο Μανώλης Καμπουράκης, συζήτησε με τους εργαζόμενους σε μια από τις μεγαλύτερες μονάδες της χώρας τονίζοντας πως «ιδιαίτερα για την Κρήτη το θέμα της ενεργειακής ασφάλειας βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων όλων των τοπικών φορέων και φυσικά της Περιφέρειας Κρήτης».

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, αφού ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, θυμήθηκε τις στιγμές που βρισκόταν και πάλι δίπλα στους εργαζόμενους της ΔΕΗ, οι οποίοι ήταν συνάδελφοι του πατέρα του.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Μανώλης Καμπουράκης δήλωσε: «για εμένα προσωπικά οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, είναι οι άνθρωποι που μεγάλωσα δίπλα τους και δίπλα στο δικό μου πατέρα στα χρόνια που εργάστηκε στο σταθμό στα Λινοπεράματα. Σε μια περίοδο κρίσιμη για τους εργαζόμενους θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλα τους ανθρώπους της ΔΕΗ, για τη φιλοξενία και την ευκαιρία που μου έδωσαν να ανταλλάξουμε απόψεις και να συζητήσουμε, τόσο για τα ενεργειακά θέματα, όσο και για τα εργασιακά ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους της ΔΕΗ»

 

www.cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου