Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Αυγενάκης: Επιθυμούμε την σωστή αξιοποίηση της ΔΕΗ


Αυγενάκης: Επιθυμούμε την σωστή αξιοποίηση της ΔΕΗ
Την ανάγκη να αξιοποιηθεί σωστά η ΔΕΗ σε όλα τα επίπεδα διατύπωσε σήμερα στα Παραπολιτικά ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης.
Σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη ''Εμείς επιθυμούμε τη σωστή αξιοποίηση της ΔΕΗ σε όλα τα επίπεδα και σε όλα τα αντικείμενα. Φυσικά αν απαιτηθεί τμήμα και αξιολογηθεί ότι πρέπει να αξιοποιηθεί με ένα τρόπο Α και με όρους διαφανείς για να ωφεληθεί και να επιζήσει το υπόλοιπο κομμάτι ναι. Αυτή η λέξη εμάς δεν μας ενοχλεί. Αξιοποίηση με τη μορφή της ιδιωτικοποίησης''. 
Ερωτηθείς την ίδια στιγμή ο κ Αυγενάκης,πια  δίκτυα για παράδειγμα  είναι προς ιδιωτικοποίηση, απάντησε ότι ''ως βασική θέση της ΝΔ εμείς δεν είμαστε ενάντια σε αυτή τη στρατηγική, σε αυτό το μοντέλο διαφορετικά η ΔΕΗ δεν μπορεί να επιβιώσει. Το γνωρίζουμε και εμείς το λέμε φωναχτά κάποιοι άλλοι τώρα το  ψελλίζουν και μάλιστα κάνουν και δηλώσεις «το κίνημα δεν πληρώνω και τότε σύντροφοι κακά συμπεριφερθήκαμε. Εμείς είμαστε υπέρ της αξιοποίησης της ΔΕΗ, έστω ενός μέρους αυτής, μέρος αντικειμένου που κάνει γιατί η ΔΕΗ είναι άλλο το δίκτυο, άλλο οι μονάδες παραγωγής, άλλο οι μονάδες πρώτης ύλης κλπ''. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου