Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Θάνατος ληστή την ωρα που έκλεβε μετασχηματιστή της ΔΕΗ

 Πρώτες βοήθειες για την ηλεκτροπληξία - ΚΑΡΦΙΤΣΑ

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε ένας 46χρονος άνδρας στη Φθιώτιδα, ο οποίος μαζί με δύο συνεργούς του αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν έναν μετασχηματιστή της ΔΕΗ από τον παλαιό σιδηροδρομικό σταθμό της Μοσχοκαρυάς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του LamiaReport.gr, ο άτυχος άνδρας φέρεται να

χτυπήθηκε από τη μεγάλη τάση που έφερε ο μετασχηματιστής, ο οποίος τροφοδοτεί με ρεύμα τη συγκεκριμένη περιοχή και είναι κοντά στο τούνελ του Ε65. Με βάση τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας κατέφθασε μαζί με δυο άλλους από την Καρδίτσα στη Μοσχοκαρυά, όπου και προσπάθησαν να αφαιρέσουν τον μετασχηματιστή. Τη στιγμή, ωστόσο, που ο 46χρονος προσπάθησε να κατεβάσει τους διακόπτες με ένα κοντάρι, χτυπήθηκε από το ρεύμα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ακαριαία.

Στο σημείο, το οποίο είναι δυσπρόσιτο, κατέφτασαν αστυνομικοί και πυροσβέστες, ενώ ο 46χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο κάλεσαν οι δυο φίλοι του, υποστηρίζοντας πως είναι τεχνικοί και πως είχαν ένα ατύχημα με τον συνάδελφό τους, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Χειροπέδες, εξάλλου, πέρασαν οι αστυνομικοί σε 44χρονο συνεργάτη του νεκρού, για απόπειρα κλοπής, ενώ το τρίτο άτομο της «συμμορίας», ηλικίας 24 ετών, αναζητείται.

Για την υπόθεση διενεργεί προανάκριση η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

1 σχόλιο:

  1. CHARLY KERKIR ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
    γεια σε όλους
    Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που έβαλε το CHARLY KERKIR ξανά στο δρόμο μου.
    Για όλες τις οικονομικές σας ανάγκες ή εάν αντιμετωπίζετε οικονομική δυσκολία, απλώς επικοινωνήστε με αυτό το υπέροχο CHARLY KERKIR και θα έχετε πλήρη απόλυτη ικανοποίηση.
    Αυτός ο σπουδαίος άνθρωπος μόλις με βοήθησε με ένα μικρό ποσό 55.000 €, και αυτό είναι κάτι παραπάνω από αρκετό για μένα.
    Είναι άνθρωπος της καρδιάς, χάρη σε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο, μπόρεσα να αυξήσω το βιοτικό μου επίπεδο και το χρέος μου.
    Εάν χρειάζεστε ένα μικρό δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους και δεν θα απογοητευτείτε.
    Email: charlykerkir@gmail.com
    Σας ευχαριστώ

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ
    Εάν δεν είστε από την Ελλάδα, παρακαλούμε να απέχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή