Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Καμία νομική ενέργεια για τις εκλογές του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ- Εν αναμονή της ανακοίνωσης των επίσημων αποτελεσμάτων

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ | Σωματείο εργαζομένων ΔΕΗ

Αποτέλεσμα το οποίο συμφωνούν όλες οι παρατάξεις, αλλά παραμένει ανεπίσημο υπάρχει μέχρι και σήμερα στο σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ», καθώς η κεντρική εφορευτική επιτροπή και η δικαστικός που έχει αναλάβει τον έλεγχο της εκλογικής διαδικασίας δεν έχουν προχωρήσει στον τελικό έλεγχο.

Η μη ανακοίνωση τελικού- επίσημου αποτελέσματος δεν

«επιτρέπει» κατ’ επέκταση καμία πρωτοβουλία νομικής φύσεως και όσα ακούγονται, αποτελούν φήμες ή ενδεχόμενες προθέσεις και σκέψεις.

Η παράταξη της ΔΡΑΣΕ είναι πρώτη με 700 ψηφοδέλτια έναντι 698 της ΔΑΚΕ, γεγονός που αποδέχονται με τα υπάρχοντα δεδομένα και οι δύο πλευρές, με άπαντες να αναμένουν την τελική κατοχύρωση του αποτελέσματος βάση των επίσημων αποτελεσμάτων, κάτι που ενδεχομένως θα γίνει μέχρι τέλος του έτους.

Η αρμόδια επιτροπή καλείται να ελέγξει 1667 ψηφοδέλτια(τόσο από τη δια ζώσης ψηφοφορία όσο και από την ηλεκτρονική) και με την ανακοίνωση του αποτελέσματος δίνεται η δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί για προσφυγή ή ένσταση εντός 30 ημέρων.

Στην παράταξη της ΔΑΚΕ, κρατούν στάση αναμονής για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και η όποια ενέργεια θα προκύψει μετά από Γενική Συνέλευση των μελών της ώστε η απόφαση να είναι συλλογική.

Ζήσης Πιτσιάβας

 e-ptolemeos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου