Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Το short list του ΔΕΔΔΗΕ - Οι ψίθυροι

Το short list του ΔΕΔΔΗΕ - Οι ψίθυροι

(upd) Με κάθε επιφύλαξη  οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο short list του ΔΕΔΔΗΕ περιλαμβάνεται η Itron, με έδρα στις ΗΠΑ, με πελατολόγιο που περιλαμβάνει 8.000 πελάτες-ΥΚΩ (Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας) διεθνώς η ITROΝ θεωρείται η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στον τομέα των μετρητικών συστημάτων. Η ITRON διαθέτει εργοστάσιο κατασκευής στην Ευρώπη με μεγάλα έργα αναφοράς σε Γαλλία, Σουηδία, Γερμανία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο. Η Εταιρία υπέβαλε φάκελο με την θυγατρική της ITRON SPAIN.

Επίσης στην τριάδα περιλαμβάνονται οι Elster, η οποία αποτελεί πλέον εταιρεία του διεθνούς βιομηχανικού ομίλου Honeywell ενώ δεν περιλαμβάνεται τελικά

η Intrasoft International, η οποία παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, από το 2021 η Intrasoft International, έγινε μέλος του Ομίλου πληροφορικής Netcompany, με έδρα στη Δανία.

Η Iskraemeco, κατασκευαστής μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας και συναφών προϊόντων, λογισμικού και υπηρεσιών επικοινωνιών με έδρα τη Σλοβενία, είναι σύμφωνα με πληροφορίες στους επιλαχόντες. Με πάνω από 100 εκατομμύρια μετρητές εγκατεστημένους σε Ευρώπη, Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική και Λατινική Αμερική.

Τέλος στον κατάλογο των επιλαχόντων βρίσκεται και η PROTASIS, ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εκπροσωπώντας την γαλλική εταιρεία Sagemcom, τον μεγαλύτερο προμηθευτή της Enedis στην Γαλλία.



www.worldenergynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου