Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Στάσσης: Προτεραιότητα η εγγύηση της ενεργειακής ασφάλειας – Η ΔΕΗ ξέρει να ξεπερνά τα δύσκολα

 


Η προστασία της υγείας των εργαζομένων της ΔΕΗ και των οικογενειών τους, σε συνδυασμό με την εγγύηση της ενεργειακής ασφάλειας της χώρας είναι πρέπει να είναι η πρώτιστη μέριμνα στις συνθήκες αυτής της πρωτοφανούς κρίσης δημόσιας υγείας, τονίζει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Γ. Στάσσης, σε μήνυμά του προς τους εργαζομένους της επιχείρησης.
Όπως εξηγεί ο κ. Στάσσης, ο Όμιλος ΔΕΗ ανασχεδιάζει τον τρόπο
λειτουργίας του ώστε να υπηρετήσει αυτό το διττό στόχο.
Δίνοντας, μάλιστα, έναν τόνο αισιοδοξίας, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ εκφράζει τη βεβαιότητά του ότι και αυτή η δυσκολία θα ξεπεραστεί, δεδομένου ότι η ΔΕΗ έχει σχετική πείρα, καθώς εκτιμά ότι η επιχείρηση κατάφερε να βγει από τις δύσκολες καταστάσεις που πέρασε τα τελευταία χρόνια.
Αναλυτικά, το μήνυμα του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ έχει ως εξής:
«Αγαπητοί συνάδελφοι,
Ο κόσμος ολόκληρος αντιμετωπίζει μια πρωτοφανή κρίση δημόσιας υγείας, η οποία δυστυχώς δεν αφήνει κανέναν ανεπηρέαστο.
Το διάστημα που ακολουθεί θα είναι κρίσιμο και δύσκολο για όλους μας. Πρέπει να προστατεύσουμε την υγεία των οικογενειών μας και τη δική μας, αλλά παράλληλα να εγγυηθούμε την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας σε αυτή την δύσκολη στιγμή. 
Στην κατεύθυνση αυτή λαμβάνουμε συγκεκριμένα μέτρα προστασίας των εργαζόμενων, των οικογενειών τους και των συνεργατών μας, και ανασχεδιάζουμε τον τρόπο λειτουργίας μας ώστε ο Όμιλος ΔΕΗ να συνεχίσει να λειτουργεί κρατώντας τη χώρα όρθια.
Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η Επιχείρησή μας θα δείξει απόλυτη κατανόηση σε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει. Πέραν των όσων αποφασιστούν κεντρικά, μπορείτε να απευθύνεστε στον προϊστάμενό σας για να αναζητάται από κοινού η καλύτερη δυνατή λύση.
Με την καλή συνεργασία όλων μας θα καταφέρουμε να περιορίσουμε τις επιπτώσεις της πανδημίας και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα όσο πιο γρήγορα γίνεται. 
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Τα τελευταία χρόνια περάσαμε πολλά. Βγήκαμε όμως από τα χειρότερα και βάλαμε την επιχείρησή μας σε ένα πιο αισιόδοξο μονοπάτι.
Θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δυσκολία, ακολουθώντας τις οδηγίες των επιστημόνων και των αρμοδίων αρχών, με πρώτη προτεραιότητα την προστασία των πιο ευάλωτων ομάδων και δείχνοντας όλοι το πιο υπεύθυνο πρόσωπό μας.
Προσβλέπω στην καλή συνεργασία όλων μας και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Στάσσης
Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος ΔΕΗ»

energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου