Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Κ. Μασούρας: Aποχαιρετιστήρια επιστολή του εκπροσώπου εργαζομένων στο Δ.Σ. του ΔΕΔΔΗΕ

 Κ. Μασούρας: Ουδέποτε πέρασε από το ΔΣ του ΔΕΔΔΗΕ η εφαρμογή στόχων και  δράσεων στο Επιχειρησιακό Σχέδιο

Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι,

Με την παρούσα επιστολή κλείνει ουσιαστικά ο κύκλος μου στη θέση του εκπροσώπου των  εργαζομένων στο Δ.Σ. της Εταιρείας, μετά από εννέα δύσκολα χρόνια αλλά συνάμα και παραγωγικά. Ήταν μεγάλη τιμή μια μένα να με επιλέξετε με την ψήφο σας  στη θέση αυτή, για

πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2013, σε μία δύσκολη περίοδο, σε ένα περιβάλλον συνεχών αλλαγών μέσα στην οικονομική κρίση που περνούσε η χώρα μας, με περιορισμένες δυνατότητες οικονομικής υποστήριξης, μια εποχή που την χαρακτήριζε η ανασφάλεια και η απώλεια σημαντικού μέρους των απολαβών μας.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, στα  χρόνια που ακολούθησαν προσπάθησα για το καλύτερο. Χωρίς αναστολές, δισταγμούς ή υστεροβουλίες, διεκδίκησα ως μέλος του ΔΣ του ΔΕΔΔΗΕ αυτά που αναλογούν σε εμάς τους εργαζόμενους, διαμορφώνοντας παράλληλα το απαραίτητο κλίμα συνεργασίας, καθώς και τις προϋποθέσεις για την απρόσκοπτη λειτουργία της Εταιρείας.

Έχοντας πάντα στο πλευρό μου την Ομοσπονδία ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ/ΚΗΕ, όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία αλλά και αρκετούς ικανούς και άξιους συναδέλφους, πιστεύω πως τίμησα την εμπιστοσύνη σας.

Θέλω να ευχαριστήσω για την καλή συνεργασία τα μέλη του σημερινού αλλά και των παρελθόντων Διοικητικών Συμβουλίων της Εταιρείας.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ το Γραφείο Διοίκησης για την άψογη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παράταξη μου την ΔΑΚΕ για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που μου έδωσε.

Τέλος, ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους, ανεξαρτήτως βαθμού και ειδικότητας για την απλόχερη εμπιστοσύνη που μου δείξατε, είναι η μεγαλύτερη τιμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

                         

Κωνσταντίνος Μασούρας 

Εκπρόσωπος Εργαζομένων Δ.Σ ΔΕΔΔΗΕ

Διοικητικό Συμβούλιο ΔΕΔΔΗΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου