Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Αρχές Νοεμβρίου ξεκινούν την καμπάνια για το ρεύμα τα ΕΛΤΑ

 
  Δημήτρης Κοιλάκος

Από τις αρχές Νοεμβρίου θα ξεκινήσουν την καμπάνια τους για τις νέες υπηρεσίες που προσφέρουν μέσα από τη δραστηριοποίησή τους στη λιανική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας τα ΕΛΤΑ, σύμφωνα με πληροφορίες του energypress.
Η προετοιμασία της καμπάνιας έχει γίνει ήδη από το
καλοκαίρι, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στην καμπάνια προβολής 550 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, όπως έχει γράψει το energypress. Το κεντρικό κατάστημα της εταιρείας θα λειτουργεί στην πλατεία Κοτζιά, και θα είναι ένα σημείο αναφοράς και επαφής των πελατών με την εταιρεία στα θέματα της ηλεκτρικής ενέργειας.
Όπως έχει ανακοινωθεί από τον γενικό διευθυντή της Επιχειρησιακής Μονάδας Ηλεκτρικής Ενέργειας των ΕΛΤΑ, κ. Άγγελο Πρωτοψάλτη, τα ΕΛΤΑ θα προσφέρουν έκπτωση συνέπειας 10% που θα υπολογίζεται σε εκκαθαριστικό λογαριασμό, αν έχουν εξοφληθεί εμπρόθεσμα οι τρεις έναντι και ο εκκαθαριστικός που προηγήθηκε, ενώ η τιμολόγηση θα είναι μηνιαία.
Έτσι, για παράδειγμα, τα οικιακά τιμολόγια θα έχουν 3 μηνιαίους λογαριασμούς έναντι και έναν εκκαθαριστικό για τις χρεώσεις ηλεκτρικής ενέργειας. 
Η εξυπηρέτηση των καταναλωτών θα γίνεται σε όλα τα καταστήματα και πρακτορεία ΕΛΤΑ, με την αξιοποίηση πληροφοριακού συστήματος που επιτρέπει την συμβασιοποίηση, καθώς και ό,τι άλλο χρειαστεί ο πελάτης στη συνέχεια, από οποιοδήποτε σημείο εξυπηρέτησης ΕΛΤΑ.
Με τη γενική κινητοποίηση όλου του μηχανισμού από τις αρχές Νοεμβρίου, που περιλαμβάνει διανομείς, καταστήματα, εκπαιδευμένο προσωπικό κ.λπ., στόχος των ΕΛΤΑ είναι να κατοχυρώσουν μια ανταγωνιστική θέση στη λιανική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, αξιοποιώντας τις χαμηλές τιμές και τα ανταγωνιστικά πακέτα υπηρεσιών που προσφέρουν.

energypress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου