Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Στήλη Άλατος: Το πάρτυ στις εκλογές στη ΔΕΗ με τα “Ντοράκια” και τα” Κυριακουλάκια”, οι δουλειές του Φραγκογιάννη στην Αλβανία και η κοροϊδία στους βουλευτές της ΝΔ

Αρχική - thefaq.gr - Γιατί η ενημέρωση είναι άποψη

Να μην ξεκουραστεί ένα Σάββατο, το( ένα) δάχτυλο που χτυπάει γράμμα γράμμα το πληκτρολόγιο και προσπαθεί να πιάσει ταχύτητες φωτός, αντίστοιχες με της ελληνικής οικονομίας, που πετάει, πετάει, πετάει, ε! και τι στο καλό κάπου θα φτάσει. Μην είν΄ τα βράχια μυτερά όμως, να προσέξουμε. Μην μας πάρουνε και τα αίματα από την πολύ ανάπτυξη, δεν λέει. Τέλος στα δικά μας, θα μάθετε για τις δουλειές που κάνει το Υπουργείο Εξωτερικών και μπορεί να βοηθήσουν και αρκετούς τολμηρούς, που θα ασχοληθούν. Για θετικό το γράφω, καλά μου παιδιά. 

Θα μάθετε κι άλλα , όπως για τα πολλά τα ρουσφέτια , τους εκβιασμούς και τα φράγκα που έπεσαν, στην ΔΕΗ, στις εκλογές της Ε.ΤΕ-(Ένωση Τεχνικών)-ΔΕΗ-ΚΗΕ(για τον Όμιλο ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ & ΑΔΜΗΕ) όπου όλvς τυχαίως βγήκε πρώτη η ΔΑΚΕ. Έχω και κουίζ, Σάββατο που είναι είπα να σας διασκεδάσω, προσδεθείτε και ξεκινάμε.

Για δουλειές στην Αλβανία ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης

Μόνο ανέκδοτο δεν είναι, αγαπητά μου παιδιά, το επιχειρηματικό τοπίο στην Αλβανία. 367 ενεργές ελληνικές και κοινές ελληνοαλβανικές εταιρείες δραστηριοποιούνται στην Αλβανία και ο κ. Φραγκογιάννης πήγε εκεί με την ελπίδα ο αριθμός να γίνει πολλαπλάσιος. Μετείχε σε Φόρουμ το οποίο διοργανώθηκε από κοινού από τα Εμπορικά και Βιομηχανικά Επιμελητήρια Αθηνών και Τιράνων, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Αλβανίας στην Αθήνα, ενώ παράλληλα υπογράφηκαν και δύο μνημόνια συνεργασίας μεταξύ των επιμελητηρίων Αθηνών και Τιράνων (ACCI & CCIT) και μεταξύ της Enterprise Greece και του αντίστοιχου φορέα της Αλβανίας AIDA . Το επενδυτικό έδαφος είναι πρόσφορο, μου ψιθυρίζουν στα αυτάκια μου και οι ευκαιρίες μεγάλες. Για να δούμε…

Του ρουσφετιού το …κάγκελο στη ΔΕΗ για να στηρίξουν τη ΝΔ τα “Ντοράκια” και τα “Κυριακουλάκια”

Κάποιοι μπορεί να πουν, τιμημένοι μου αναγνώστες, ότι οι πληροφορίες πως κόπηκε καλό κονδύλι, για την εξαγορά σταυρών, είναι δικαιολογίες των Συριζαίων που χάσανε τις εκλογές. Τι να κάνουμε. Πολλά θα ακούσουμε, πολλά θα διαβάσουμε, αλλά η Στήλη Άλατος, μπαίνει παντού και τα μαθαίνει όλα. Όσα σας πως μου τα σφύριξε σοβαρός άνθρωπος, αλλά εσείς θα κρίνετε καλά μου παιδιά.

Οι εκλογές της Ε.ΤΕ-(Ένωση Τεχνικών)-ΔΕΗ-ΚΗΕ(για τον Όμιλο ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ & ΑΔΜΗΕ) έγιναν σε μια μεταβατική περίοδο καθώς μεγάλο μέρος του προσωπικού που υπηρετούσε απο τα τέλη της 10ετίας του 80 συνταξιοδοτήθηκε και σειρά πήραν τα λεγόμενα “Ντοράκια”.

Ξέρετε γιατί τα λένε “Ντοράκια” τα γλυκούλια ;Γιατί οι προσλήψεις που έγιναν την τριετία 90-93 , επί του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και κυρίως το 1993,όπου η Ντόρα έβαλε στην ΔΕΗ περίπου 10.000 άτομα λίγο πριν τις εκλογές εκείνης της χρονιάς. Όχι θα το γράψω κι ας παρεξηγηθούν, οι υπόλοιποι. Η Στήλη Άλατος την θαυμάζει την οικογένεια. Ξέρει να κάνει εκλογές, ξέρει να κερδίζει. Ξέρει βρε αδερφέ, να τρώει. Να τρώει τα πάντα όμως. Όλοι εσείς οι υπόλοιποι βλέπετε μόνο την σκόνη τους.

Αυτός είναι ο ένας από τους λόγους που κέρδισε η ΔΑΚΕ Ε ΤΕ ΔΕΗ. Πάμε και στους άλλους γιατί μετά τα “Ντοράκια”, ανέλαβαν τα “Κυριακουλάκια”, οι τοποθετημένοι του Κυριάκου, τύπου Στάσση. Η προηγούμενη διοίκηση του Σωματείου, δεν το είχε ρίξει στο ντιρλαντά και δεν έκανε ρουσφέτια. Ήρθαν τα άλλα τα έξυπνα παιδιά και όλα γυρίσαν τούμπα. .Η ΔΑΚΕ απο τις πληροφορίες που φτάσανε στα αυτάκια μου, έδειχνε πρόθυμη να εξυπηρετήσει κάθε ρουσφέτι που της ζητήθηκε ή και η ίδια προθυμοποιήθηκε να ικανοποιήσει γνωρίζοντας τα εσωτερικά της εταιρείας. Ήταν περίπου, σαν να ικανοποιούσαν τις ευχές και τις επιθυμίες, όσων κινούνταν στους διαδρόμους της ΔΕΗ .Έταξαν θέσεις, μεταθέσεις, αποσπάσεις, προσλήψεις και κάθε λογής ατομική ανάγκη.

Πλησίασαν εργαζόμενους για να τους ψηφίσουν και όποιος δεν τσιμπούσε, ερχόταν ο εκβιασμός .Όποιος δεν καταλάβαινε από τους εκβιασμούς έμπαινε στη μέση , ο δικός τους Διευθυντής και πίεζε κι εκείνος, μετά ο βουλευτής και σε κάποιες περιπτώσεις και Υπουργός. Πίεση και χρήμα στο τσιφλίκι τους. Ρε τι μαθαίνουμε…

Και τους παρακολουθούν και τους κοροϊδεύουν, τους βουλευτές της ΝΔ οι μάρτυρες που επικαλούνται το απόρρητο

Μα δεν ντρέπονται. Να γνωρίζουν ακόμη και από ποιο πλευρό κοιμούνται στο κρεβάτι με τις ή τους συντρόφους τους και να τους κοροϊδεύουν κι από πάνω. Έξαλλη η Στήλη Άλατος, άκουσε βουλευτή της ΝΔ, να διηγείται, ότι βγήκε μάρτυρας από αυτούς που επικαλούνται το απόρρητο και την ώρα που αγοράζουν τσιγάρα στο περίπτερο, από επιτροπή και με γελάκι ειρωνικό του είπε: “Ε! να μην ακούσουμε πότε θα βγει ο Τούρκος από απέναντι; ” Όχι μην παραμυθιάζεστε. Του έδειχνε πόσο εκτεταμένες ήταν οι παρακολουθήσεις. Έξω από τις επιτροπές τα λένε και καμαρώνουν. Μέσα απόρρητοι. Όχι παιδάκια μου καλά δεν θέλω να μου πείτε ποιος είναι ο βουλευτής. Το κουίζ είναι: πόσο μ@@@@κες είμαστε;

 

thefaq.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου