Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Η αποχώρηση Ζερβού και τα «εύσημα» Φωτόπουλο

Η αποχώρηση Ζερβού και τα «εύσημα» Φωτόπουλου 
Την περασμένη Παρασκευή συνεδρίασε για τελευταία φορά το Δ.Σ. της ΔΕΗ με πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο τον Αρθούρο Ζερβό.
Σε αντίστοιχες περιπτώσεις η ανταλλαγή λόγων αβροφροσύνης μεταξύ των μελών του είναι και αναμενόμενες και αυτονόητες για τον επιπλέον λόγο ότι τώρα ο αποχωρών επικεφαλής της δημόσιας επιχείρησης είναι από τους μακροβιότερους με συμπλήρωση πέντε χρόνων στο τιμόνι της.
Αυτό που μάθαμε λοιπόν είναι ότι τα περισσότερα «εύσημα»
τα δέχτηκε από το Νίκο Φωτόπουλο, τον πρώην πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ και σημερινό μέλος του Δ.Σ. της ΔΕH εκπρόσωπο των εργαζομένων. «Πρόκειται για τον καλύτερο πρόεδρο στην ιστορία της ΔΕH, αφού επί των ημερών του δεν έγινε ούτε μία απεργιακή κινητοποίηση για εργασιακά θέματα», φέρεται να δήλωσε ο συνδικαλιστής.
Θα συμπληρώναμε και ότι και επί των ημερών τους (σε ΓΕΝΟΠ και ΔΕΗ) η συνδικαλιστική οργάνωση χόρτασε χρήμα, για να βρεθούν αμφότεροι ελεγχόμενοι ενώπιον της Δικαιοσύνης μετά τους ελέγχους του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης στα οικονομικά αλισβερίσια εργοδοσίας και συνδικάτου. Και ακόμη ότι η πρόσφατη συλλογική σύμβαση με τα τροφεία των έξι ευρώ την ημέρα προσέβαλε το κοινό αίσθημα.
Μήπως οι «έπαινοι» αυτού του είδους και υπό τις παρούσες συνθήκες προκαλούν;

 Από το www.euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου