Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Σχεδόν έτοιμο το business plan της ΔΕΗ για το στούντιο στον ΑΗΣ Πτολεμαΐδας

 
Μόνο οι τελευταίες πινελιές απομένουν για να οριστικοποιηθεί το business plan για το στούντιο στις εγκαταστάσεις του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΔΕΗ Μ. Παναγιωτάκης στο περιθώριο της
επίσκεψής του στην Κοζάνη.
Επιβεβαιώνοντας, μάλιστα, πρόσφατο ρεπορτάζ του energypress,ο Μ. Παναγιωτάκης επεσήμανε ότι η ΔΕΗ θα συμμετάσχει στο συγκεκριμένο πρότζεκτ και επιχειρηματικά, σε σύμπραξη με μια ξένη επιχείρηση που έχει ήδη σημαντική παρουσία στο χώρο και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Το εύρος και η έκταση της συμμετοχής της ΔΕΗ στο επενδυτικό κομμάτι του πρότζεκτ θα εξαρτηθεί από τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που θα λάβει το επενδυτικό ενδιαφέρον, μετά τις τελικές επαφές με τους υποψήφιους επενδυτές.
Σε λίγο στις οθόνες μας και το προωθητικό φιλμ
Ο κ. Παναγιωτάκης επιβεβαίωσε επίσης ότι είναι έτοιμο το video που έχει επεξεργαστεί η ΔΕΗ, το οποίο θα αποτελέσει το μέσο επικοινωνίας με ξένους επενδυτές, ώστε να γνωρίσουν την περιοχή και να επιλέξουν το στούντιο στις εγκαταστάσεις του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας για τις παραγωγές τους.
Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, το video θα παιχτεί και στην ελληνική τηλεόραση, με το Μ. Παναγιωτάκη να εμφανίζεται ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα, χαρακτηρίζοντάς το «εξαιρετικό».
 energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου