Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

ΔΕΗ: Πρώτη με μεγάλη διαφορά στην αγορά ενέργειας

ΔΕΗ: Πρώτη με μεγάλη διαφορά στην αγορά ενέργειας

Το υψηλότερο μερίδιο στην προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος σύμφωνα με το δελτίο Σεπτεμβρίου κατέχει η ΔΕΗ με 62,01% έναντι 64,41% που είχε τον Αύγουστο ενώ ακολουθούν οι ιδιώτες πάροχοι με συνολικό μερίδιο 37,99%.

Ψήφο εμπιστοσύνης στη ΔΕΗ δίνουν οι καταναλωτές όπως προκύπτει

από τα τελευταία στοιχεία του ΑΔΜΗΕ.

Το υψηλότερο μερίδιο στην προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος σύμφωνα με το δελτίο Σεπτεμβρίου κατέχει η ΔΕΗ με 62,01% έναντι 64,41% που είχε τον Αύγουστο ενώ ακολουθούν οι ιδιώτες πάροχοι με συνολικό μερίδιο 37,99%.

Συνεχίστηκε και τον Σεπτέμβριο η εξοικονόμηση ρεύματος από τα ελληνικά νοικοκυριά και επιχειρήσεις, με τις «τσουχτερές» λιανικές τιμές του ρεύματος να φαίνεται πως έχουν εισαγάγει για τα καλά στην καθημερινότητα όλων των κατηγοριών καταναλωτών τον εξορθολογισμό στη χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας.

Ωστόσο η ΔΕΗ για τον μήνα Οκτώβριο έχει ανακοινώσει έκπτωση 25% στο τιμολόγιό της το οποίο διαμορφώνεται σε Γ1 στα 0,595 ευρώ/kWh οι πρώτες 500 kWh και στα 0,607 ευρώ/kWh από 500 kWh και πάνω. Το νυχτερινό Γ1Ν στα 0,554 ευρώ ανεξαρτήτως κατανάλωσης. Στα 3,5 ευρώ το πάγιο. Μετά την επιδότηση που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση, οι καταναλωτές θα πληρώνουν 0,159 την κιλοβατώρα. Μάλιστα αν καταφέρουν να πετύχουν έκπτωση 15% θα πληρώνουν 0,135 ευρώ την κιλοβατώρα.

 

newpost.gr

 

1 σχόλιο:

  1. ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
    γεια σε όλους
    Ευχαριστώ απεριόριστα τον Θεό που έβαλε το ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ξανά στο δρόμο μου.
    Για όλες τις οικονομικές σας ανάγκες ή αν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες, απλά επικοινωνήστε με αυτό το υπέροχο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ και θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.
    Αυτή η μεγάλη κυρία μόλις με βοήθησε με ένα μικρό ποσό των 18.000 €, και αυτό είναι υπεραρκετό για μένα. Αυτή η κυρία μόλις με έσωσε από μπελάδες.
    Είναι γυναίκα με καρδιά, χάρη σε αυτή την υπέροχη γυναίκα, μπόρεσα να αυξήσω το βιοτικό μου επίπεδο και το χρέος μου.
    Εάν χρειάζεστε ένα μικρό δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους και δεν θα απογοητευτείτε.
    Email: nikitaraslef1978@gmail.com
    Ευχαριστώ

    Παρατήρηση
    Εάν δεν είστε από την Ελλάδα, παρακαλούμε απόσχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή