Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Το SPORT24 κάνει ένα τριήμερο break και μαζί με τη ΔΕΗ καλεί τους αναγνώστες να δηλώσουν συμμετοχή για να δώσουν το “παρών” στην εκδρομή που διοργανώνει

Εκδρομικά σχέδια τριημέρου παρέα με το SPORT24 και τη ΔΕΗ

Η ΔΕΗ θα είναι συνοδοιπόρος μας σ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής και μαζί θα παίξουμε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με λέξεις που θα δεν έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό, αλλά με την ενέργεια, η οποία βέβαια, μας αφορά όλους.

Άλλωστε, η ΔΕΗ δεν είναι σύμμαχός μας μόνο στην εκδρομή, αλλά

είναι και στην καθημερινότητα, αφού με το ΔΕΗ myEnergy Coach έχεις πλέον ψηφιακό σύμβουλο εξοικονόμηση ενέργεια.

Έτσι, μπορείς να παρακολουθείς την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στο νοικοκυριό ή την επιχείρησή σου, καθώς και πώς αυτή επιμερίζεται μεταξύ των ηλεκτρικών συσκευών. Παράλληλα, καταρτισμένοι υπάλληλοι θα σε συμβουλεύουν κατάλληλα με προτάσεις για να εξοικονομήσεις ενέργεια και κόστος, ενώ μπορείς να υπολογίσεις τα ενεργειακά και οικονομικά οφέλη από την αντικατάσταση των παλαιών συσκευών σου με σύγχρονες υψηλής ενεργειακής απόδοσης.

Μαζί με τη ΔΕΗ το SPORT24 υπόσχεται ένα ΠΣΚ γεμάτο εκπλήξεις, όμορφες εμπειρίες, παιχνίδια, διασκέδαση και πολύ γέλιο. Αν θέλεις να γίνεις μέρος της παρέας μας μαζί με έναν φίλο σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Η κλήρωση και η ενημέρωση των νικητών θα γίνει την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου.

 

Περισσότερα καθώς και για δήλωση συμμετοχής ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
    γεια σε όλους
    Ευχαριστώ απεριόριστα τον Θεό που έβαλε το ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ξανά στο δρόμο μου.
    Για όλες τις οικονομικές σας ανάγκες ή αν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες, απλά επικοινωνήστε με αυτό το υπέροχο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ και θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.
    Αυτή η μεγάλη κυρία μόλις με βοήθησε με ένα μικρό ποσό των 18.000 €, και αυτό είναι υπεραρκετό για μένα. Αυτή η κυρία μόλις με έσωσε από μπελάδες.
    Είναι γυναίκα με καρδιά, χάρη σε αυτή την υπέροχη γυναίκα, μπόρεσα να αυξήσω το βιοτικό μου επίπεδο και το χρέος μου.
    Εάν χρειάζεστε ένα μικρό δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους και δεν θα απογοητευτείτε.
    Email: nikitaraslef1978@gmail.com
    Ευχαριστώ

    Παρατήρηση
    Εάν δεν είστε από την Ελλάδα, παρακαλούμε απόσχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή