Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Προ των πυλών πέντε προκηρύξεις για προσλήψεις 1.300 μόνιμων υπαλλήλων


Προ των πυλών πέντε προκηρύξεις για προσλήψεις 1.300 μόνιμων υπαλλήλων

Τι ειδικότητες θα ζητηθούν;


Προ των πυλών του Εθνικού Τυπογραφείου βρίσκονται δύο προκηρύξεις του ΑΣΕΠ που αφορούν στην πρόσληψη συνολικά 900 μόνιμων υπαλλήλων στη ΔΕΗ και στη ΓΓΔΕ του υπουργείου Οικονομικών. Παράλληλα πολύ σύντομα αναμένεται να «τρέξουν» τρεις νέες προκηρύξεις για προσλήψεις στα ασφαλιστικά Ταμεία, την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και τα νησιά.



Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί η τρίτη και τελευταία προκήρυξη της ΔΕΗ για φέτος που αφορά 450 μόνιμους υπαλλήλους, απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν αφορούν: Τεχνίτες Ορυχείων, Μηχανοτεχνίτες Σταθμών και Υποσταθμών, Τεχνίτες Ιμάντων, Ηλεκτροοξυγονοκολλητές, Μηχανοτεχνίτες αυτοκινήτων, Χειριστές Μηχανημάτων Έργων, Ηλεκτροτεχνίες κοκ

Μετά τη ΔΕΗ θα ακολουθήσει η προκήρυξη του υπ. Οικονομικών για 450 θέσεις στη ΓΓΔΕ. Δικαίωμα υποβολής αίτησης στο διαγωνισμό θα έχουν όσοι διαθέτουν πτυχία Νομικής Κι Οικονομικών Σχολών, ενώ απαραίτητη θεωρείται η κατοχή μεταπτυχιακού ή διδακτορικού τίτλου σπουδών στο φορολογικό Δίκαιο, στην Πολιτική Δικονομία, στο Αστικό Δικονομικό Δίκαιο, στην Ελεγκτική, στη Λογιστική και στα Χρηματοοικονομικά.

Στα απαραίτητα προσόντα περιλαμβάνονται επίσης η γνώση χειρισμού Η/Υ και η πολύ καλή γνώση της αγγλικής ή γαλλικής ή γερμανικής γλώσσας.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου