Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Ατύχημα συνεργάτη καταμετρητή

 
ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗ
Στις 16-03-2015 συνεργάτης καταμετρητής επισκέφθηκε ένα ακίνητο στον Άγιο Στέφανο προκειμένου να λάβει την ένδειξη του μετρητή.
Στην προσπάθεια του να ανοίξει το ερμάριο του μετρητή αποκολλήθηκε το φύλλο του ερμαρίου με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο πρόσωπο και στο πόδι.
Στο σημείο του συμβάντος καλέστηκε το ΕΚΑΒ  και η αστυνομία.
Ο τραυματισμένος  καταμετρητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Ερυθρός Σταυρός  όπου οι θεράποντες γιατροί πέραν των τραυμάτων στο πρόσωπο του αναγκάστηκαν να ράψουν με είκοσι δύο ράματα το πόδι του και στη συνέχεια να το τοποθετήσουν στο γύψο καθώς διαπιστώθηκε σοβαρό κάταγμα στο μετατάρσιο!
Το τραυματισμένο πόδι του καταμετρητή θα παραμείνει τουλάχιστον για ένα μήνα στο γύψο και μετά θα αξιολογηθεί εκ νέου από τους γιατρούς  η περαιτέρω πορεία της υγείας του.
Επιπροσθέτως τα φύλλα του ερμαρίου ήταν επενδυμένα με πέτρα πάχους 12 εκατοστών και του βάρος του κάθε φύλλου ξεπερνούσε τα 80 κιλά!
Μετά απ’ αυτά θα ήθελα να επισημάνω  την μεγάλη προσοχή που πρέπει να δείχνουν οι συνάδελφοι στο άνοιγμα των ερμαρίων,  καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε παρόμοια ατυχήματα.
Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι στο σεμινάριο που διεξήχθη στους τακτικούς καταμετρητές   σε θέματα ασφάλειας και επικοινωνίας,  ήταν από τα πρώτα θέματα ασφαλείας που αναφέρθηκαν!

Τσολακίδης Φώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου