Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Άναψαν τα αίματα στη συνεδρίαση στο ΕΚΦ για τα ορυχεία της Αχλάδας (βίντεο). Αήθης επίθεση του βουλευτή ΝΔ στο πρόσωπο του προέδρου της ΔΕΗ.

EKF-SYSKEPSH-AXLADA-2 
Ανέβηκαν οι τόνοι στη σημερινή 11/03 σύσκεψη για τη λειτουργία των ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΟΡΥΧΕΙΩΝ της Αχλάδας (Φλώρινα) συμφερόντων ΑΚΤΩΡ & ΤΕΡΝΑ (Μπόμπολας-Περιστέρης) . 
Αισχρή και απαξιωτική η τοποθέτηση του βουλευτή ΝΔ Γιάννη Αντωνιάδη για τον πρόεδρο της ΔΕΗ Εμ. Παναγιωτάκη και την απαίτηση του να στηριχθούν απ΄την ΔΕΗ τα ασύμφορα οικονομικά ορυχεία που τα δουλεύει ο ΑΚΤΩΡΑΣ με την ΤΕΡΝΑ, προτρέποντας μάλιστα να κλείσουν τους δρόμους και τα σύνορα, ώστε να μπορούν οι ιδιώτες να πλουτίζουν σε βάρος της ΔΕΗ και του Ελληνικού λαού. 
Στο ίδιο μήκος κύματος ο Αντιπερειφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας Στ. Μπίρος (σημαία του ΠΑΣΟΚ για χρόνια
στην Φλώρινα) ο οποίος αφήνει έκθετο τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας που έχει σηκώσει σημαία ενάντια στα συμφέροντα Μπόμπολα και λοιπόν που θέλουν τα ορυχεία και τους ατμοηλεκτρικούς σταθμούς της περιοχής.  
Καθώς επίσης και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας.
Να θυμίσουμε πως το 2010 τα ορυχεία πήραν δάνειο απ΄την ΔΕΗ και το 2013 να υπογράφουν αποκλειστικό δικαίωμα εξόρυξης λιγνίτη από το ορυχείο της Αχλάδας, με το περιοδικό HOT DOC να το αναδεικνύει σε μέγα σκάνδαλο.
http://anapodoi.blogspot.gr/2013/06/hotdoc.html





Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο http://radio-lehovo.gr/i-topothetisis-ton-foreon-sti-siskepsi-gia-ta-orichia-tis-achladas/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου