Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Για ελλείψεις ηλεκτρολογικού υλικού στη ΔΕΔΔΗΕ Χανίων κάνει λόγο το ΤΕΕ ΤΔΚ

Αποτέλεσμα εικόνας για δεδδηε 
Την εξής επιστολή έστειλε το ΤΕΕ ΤΔΚ στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργο Σταθάκη με θέμα τις ελλείψεις ηλεκτρολογικού υλικού στη ΔΕΔΔΗΕ Χανίων:
Αξιότιμοι κύριοι
Όπως πληροφορηθήκαμε από μέλη μας διπλωματούχους μηχανικούς, τον τελευταίο καιρό στην ΔΕΔΔΗΕ Χανίων παρατηρούνται ελλείψεις ηλεκτρολογικού υλικού (μετρητές, καλώδια κλπ) με αποτέλεσμα την μεγάλη καθυστέρηση στις συνδέσεις παροχής ηλεκτρικού ρεύματος τόσο σε ιδιωτικές κατοικίες όσο και σε επιχειρήσεις, τουριστικά καταλύματα, ξενοδοχεία κλπ.
Ενόψει μάλιστα της τρέχουσας τουριστικής περιόδου που έχει ήδη
ξεκινήσει, τα προβλήματα που δημιουργούνται εμποδίζουν την εύρυθμη λειτουργία των τουριστικών μονάδων και ζημιώνουν αδικαιολόγητα τους καταναλωτές.
Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε με την έντονη οικονομική κρίση και την οικοδομική δραστηριότητα να έχει δεχθεί μεγάλα πλήγματα είναι πραγματικά κρίμα να δημιουργούνται τέτοια προβλήματα ενώ η λύση τους ανάγεται σε θέματα οργάνωσης και προγραμματισμού των προμηθειών της επιχείρησης.
Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τις ενέργειες σας που θα αφορούν την ταχύτερη επίλυση του προβλήματος που ταλαιπωρεί μεγάλο αριθμό καταναλωτών της περιοχής μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου