Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Ακούστε το συνδικαλιστικό στέλεχος της ΔΑΚΕ ΔΕΗ και πρόεδρο της ΝΔ στην Κοζάνη στο17:48 για την απολιγνιτοποίηση. Είναι υπέρ τις απολιγνιτοποίσης. Τα εργοστάσια κάποτε θα κλείσουν είτε κλείσουν το 23 είτε το 43. Να φύγει η περιοχή (του)από το μοντέλο δορυφόρος γύρω, γύρω από τη ΔΕΗ

 
Υπέρμαχος του σχέδιο κλεισίματος των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ ο συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ και μεγαλοκοματικό στέλεχος της ΝΔ στην Κοζάνη κ. Π Καρακασίδης. 
Ο οποίος είναι υπέρ τις απολιγνιτοποίσης και της αλλαγής του εργασιακού μοντέλου ΔΕΗ και επιχειρήσεων γύρω από αυτή οι
οποίες δίνουν δουλειά σε χιλιάδες ανθρώπους στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.
Τα εργοστάσια κάποτε θα κλείσουν είπε, είτε κλείσουν το 23 είτε το 43 δεν έχει σημασία. Το ότι από το 23 ως το 43 μεσολαβή μια εικοσαετία (20) χρόνος όσος έχει ένα νέο λιγνιτικό εργοστάσιο παραγωγής ρεύματος, άραγε να το γνωρίζει;
Λογικά ναι! Εργαζόμενος στα ορυχεία και συνδικαλιστής χρόνια είναι, δεν μπορεί να είναι τόσο αδαής; 
Απλά ο κ. Π. Καρακασίδης έχει θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα (ή θα του λείπουν μήνες να θεμελιώσει) και  γράφει στα τρυφερά του (που είπε ο Λαζόπουλος σε εκπομπή του) όλους τους υπόλοιπους. Νέους. Άνεργους. Εργαζόμενους σε ΔΕΗ και δορυφορικές επιχειρήσεις της ΔΕΗ, αφού αυτός είναι "στο άλογο καβάλα" και θα απολαύσει προφανώς την παχυλή σύνταξη του κάπου αλλού, σε άλλο περιβάλλον, όπως δήλωσε στους Δυτικομακεδόνες προ καιρού ότι θα κάνει και το άλλο μεγάλο στέλεχος της ΔΑΚΕ και Γραμματέας του Σπάρτακου Αθ. Μάστορας.     
Αυτοί είναι οι άνθρωποι της ΔΑΚΕ. Αυτή η σκέψη τους και η νοοτροπία τους και δυστυχώς για μας τους εργαζόμενους είναι ο "Δούρειος Ίππος" για να διαλυθεί η ΔΕΗ, ο ΔΕΔΔΗΕ, ο ΑΔΜΗΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου