Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Μάστιγα η ρευματοκλοπή - Στα 260 εκατ. ευρώ η «χασούρα» για την ΔΕΗ

Συνολικά, από τα στοιχεία για την κατάσταση που επικρατεί στον ΔΕΔΔΗΕ προκύπτει εικόνα διάλυσης από έλλειψη επενδύσεων, υλικών και συντήρησης που συνιστά απειλή ακόμη και για την ασφαλή ηλεκτροδότηση της χώρας.
Μάστιγα η ρευματοκλοπή - Στα 260 εκατ. ευρώ η «χασούρα» για την ΔΕΗ
Πάνω από 260 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο κοστίζουν στους καταναλωτές οι ρευματοκλοπές, οι οποίες σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία σημείωσαν νέα αύξηση το 2018 σε
σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Συνολικά, από τα στοιχεία για την κατάσταση που επικρατεί στον ΔΕΔΔΗΕ προκύπτει εικόνα διάλυσης από έλλειψη επενδύσεων, υλικών και συντήρησης που συνιστά απειλή ακόμη και για την ασφαλή ηλεκτροδότηση της χώρας.

Η εικόνα για την κατάσταση του ΔΕΔΔΗΕ έρχεται στην επιφάνεια καθώς είναι υπό εκπόνηση το νέο επιχειρησιακό σχέδιο του Διαχειριστή από γνωστό συμβουλευτικό Οίκο, ενόψει και του σχεδίου για την μερική ιδιωτικοποίηση που αποσκοπεί στην έλευση των απαιτούμενων κεφαλαίων για τις αναγκαίες επενδύσεις στο δίκτυο. Όπως είναι γνωστό η κυβέρνηση έχει εξαγγείλει την ιδιωτικοποίηση του 49% των μετοχών του ΔΕΔΔΗΕ, με ισχυρά δικαιώματα μειοψηφίας για τον επενδυτή που θα εισέλθει στην εταιρεία.

Σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία:

1.Οι ρευματοκλοπές εκτοξεύθηκαν από αμελητέα ποσότητα (0,2 % της ηλεκτρικής ενέργειας που διακινείται συνολικά το 2003 - 2004, 1,1% το 2011 - 2012) σε 4,2% το 2016, δηλαδή τετραπλασιάστηκαν σε μια 5ετία. Το εντυπωσιακό είναι ότι παρά τους ελέγχους, τα πρόστιμα και το νέο θεσμικό πλαίσιο για την πάταξη της κλοπής ρεύματος, το ποσοστό μειώθηκε οριακά το 2017 σε 3,9% αλλά επανήλθε σε ανοδική τροχιά το 2018 (4,1%). Το μέγεθος αυτό αντιστοιχεί σε ρεύμα αξίας 260 εκατ. ευρώ που παρήχθη και καταναλώθηκε αλλά δεν πληρώθηκε γιατί εκλάπη από το δίκτυο με διάφορες μεθόδους (παρεμβάσεις στους μετρητές ή ακόμη και απευθείας σύνδεση καλωδίων στο δίκτυο διανομής) που έχουν εντοπιστεί από τους ελέγχους.

2.Αντίστοιχη είναι η πορεία των κρουσμάτων ρευματοκλοπής που εντοπίζονται από τους ελέγχους τα οποία από 3.000 έως 4.000 το 2011 - 2012, αυξήθηκαν σε 10.000 - 11.000 το 2017 - 2018.

3.Οι επενδύσεις στο δίκτυο κατέρρευσαν πέρυσι στα 148 εκατ. ευρώ, μέγεθος που είναι κατά 75% μειωμένο σε σχέση με το 2009 οπότε ξεπέρασαν τα 550 εκατ. Ενδεικτικά, το κονδύλι για ενισχύσεις και βελτιώσεις του δικτύου μειώθηκε στα 54 εκατ. ευρώ, από 174 εκατ. ευρώ μια δεκαετία πριν. Αρμόδιες πηγές επεσήμαιναν στο ΑΠΕ ότι το ελάχιστο ύψος των επενδύσεων που απαιτούνται προκειμένου να μην υπάρχει απαξίωση του δικτύου κυμαίνεται στα 200 εκατ. ευρώ ετησίως.
4.Τα αποθέματα υλικών στις αποθήκες του Διαχειριστή βρίσκονται στο «κόκκινο» με αποτέλεσμα μεταξύ άλλων καθυστερήσεις στην εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί είναι ότι οι ξύλινοι στύλοι που χρειάζονται όχι μόνο για νέες παροχές αλλά κυρίως για αντικατάσταση παλιών / φθαρμένων αλλά και για να αποκατασταθούν τα δίκτυα μετά από φυσικές καταστροφές εκτιμώνται εφέτος σε 200.000. Έναντι αυτών στις αποθήκες του ΔΕΔΔΗΕ υπάρχουν περίπου 20.000 με αποτέλεσμα η εταιρεία - όπως συνέβη και σε προηγούμενες χρονιές - να οδηγείται σε διαδικασίες - εξπρές για την προμήθεια των ποσοτήτων που κρίνονται απαραίτητες για λόγους ασφαλείας και διασφάλισης της ηλεκτροδότησης των καταναλωτών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



20 σχόλια:

  1. Γεια σου, αυτό είναι για να σας ενημερώσω ότι η υπογραφή της LENDING-TREE έχει δεσμευθεί να βοηθήσει κάθε άτομο ή κυβερνητική εγκατάσταση, προκειμένου να επιτευχθεί μια αξιόπιστη δανείου με ελάχιστο επιτόκιο 3% στην περιοχή των 3.000 έως περιοχής 10 εκατομμύρια επείγουσα Μπορείτε χρειάζομαι τα χρήματα;
    * Πολύ γρήγορο και εύκολο να αλλάξει τον τραπεζικό σας λογαριασμό.
    * Χαμηλό επιτόκιο 3%
    * Επιστροφές μακροπρόθεσμα (1-30 ετών) περιόδου.
    * Το δάνειο καταβάλλεται σε μηνιαία βάση και είναι ευέλικτο.
    * Πόσο καιρό χρειάζεται για να χρηματοδοτήσει; Μετά την παρουσίαση
    αίτηση δανείου
    Μπορείτε να αναμένετε την πρώτη απάντηση μέσα σε 24 ώρες.
    Χρηματοδότηση 72-96 ώρες μετά τη λήψη των πληροφοριών
    Χρειαζόμαστε.

    Επικοινωνήστε με την εταιρεία payday δάνεια εγκρίνονται εγκριθεί άδεια.
    οικονομικής ενίσχυσης σε άλλες χώρες.
    Για περισσότερες πληροφορίες και έντυπα αίτησης, επικοινωνήστε μαζί τους
    Δάνεια.

    Email: lendingtreegroupinc@gmail.com
    Whatsapp: +1(213)4192419

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρετε

    Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για να λύσετε τις οικονομικές σας ανάγκες; Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από 1000 έως 50.000.000,00 ευρώ, είμαστε αξιόπιστοι, ισχυροί, γρήγοροι και δυναμικοί, χωρίς πιστωτικό έλεγχο και προσφέρουμε 100% εγγύηση ξένων δανείων κατά τη διάρκεια αυτής της μεταφοράς.

    Χρειάζεστε χρηματοδότηση για να επεκτείνετε την επιχείρησή σας; προσωπική χρηματοδότηση για προσωπικούς λόγους; Δεσμευόμαστε να λύσουμε όλα τα οικονομικά σας προβλήματα.

    επικοινωνήστε μαζί μας τώρα email: ecofinance2020@gmail.com

    Whatsapp: +2347035513355

    Αναμονή της αλληλογραφίας σας.
    Σχέση
    Κύριε Όσκαρ
    ecofinance2020@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαίρετε

    Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για να λύσετε τις οικονομικές σας ανάγκες; Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από 1000 έως 50.000.000,00 ευρώ, είμαστε αξιόπιστοι, ισχυροί, γρήγοροι και δυναμικοί, χωρίς πιστωτικό έλεγχο και προσφέρουμε 100% εγγύηση ξένων δανείων κατά τη διάρκεια αυτής της μεταφοράς.

    Χρειάζεστε χρηματοδότηση για να επεκτείνετε την επιχείρησή σας; προσωπική χρηματοδότηση για προσωπικούς λόγους; Δεσμευόμαστε να λύσουμε όλα τα οικονομικά σας προβλήματα.

    επικοινωνήστε μαζί μας τώρα email: ecofinance2020@gmail.com

    Whatsapp: +2347035513355

    Αναμονή της αλληλογραφίας σας.
    Σχέση
    Κύριε Όσκαρ
    ecofinance2020@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΕΙΓΟΥΝ ΔΑΝΕΙΟ! ΕΠΕΙΓΟΥΝ ΔΑΝΕΙΟ !! ΕΠΕΙΓΟΥΝ ΔΑΝΕΙΟ !!!

    Χρειάζεστε επείγουσα οικονομική βοήθεια για προσωπικό σκοπό ή για τις επιχειρηματικές σας ανάγκες; Εδώ είναι μερικά καλά νέα για εσάς. Προσφέρουμε δάνεια σε ιδιώτες ή εταιρίες με το χαμηλότερο ετήσιο ποσοστό 2%.

    Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να λάβετε: -

    * Δάνεια αυτοκινήτων

    * Επιχειρηματικό Δάνειο

    * Δάνειο σταθεροποίησης χρέους

    *Προσωπικό δάνειο

    * Δάνειο επέκτασης επιχειρήσεων

    *Φοιτητικό δάνειο

    * Δάνειο Αγροτικής Ανάπτυξης

    Και πολλά περισσότερα.

    Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω (Expressglobal55@gmail.com) ή (+12606355412)

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δάνειο Sky Wealth Firm, δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 0f 3%.

    Καλημέρα κύριε / μαμ.

    Είμαστε ιδιωτική εταιρεία και προσφέρουμε δάνεια με χαμηλά επιτόκια για τον προσδιορισμό του ποσού του δανείου που κυμαίνεται μεταξύ 100 εκατομμυρίων προβλέψεων δανείου 1.000 ευρώ δανείου για ανάπτυξη επιχειρήσεων: ανταγωνιστικότητα επέκτασης / επέκτασης επιχειρήσεων.

    (Αριθμός Whatsapp: +79652625435)

    Προσφέρουμε μια ποικιλία δανείων

    * Προσωπικά δάνεια (εξασφαλισμένα και ακάλυπά)
    * Επιχειρηματικά δάνεια (εξασφαλισμένα και μη ασφαλή)
    * Δάνειο ενοποίησης

    Χωρίς προκαταβολή

    Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτήν τη διαφήμιση. Για περισσότερες πληροφορίες και απορίες, στείλτε μας e-mail σήμερα

    skywealthloanfirm@gmail.com
    skywealthloanfirm@gmail.com
    skywealthloanfirm@gmail.com

    Κα Mary Mason.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αίτηση για δάνειο στη NOVELTY FINANCE (noveltyfinances@gmail.com) με επιτόκιο 3%.

    Είτε θέλετε να δώσετε ώθηση στον τρόπο ζωής σας είτε έχετε ένα απροσδόκητο κόστος για να αντιμετωπίσετε, ένα Δάνειο από τη NOVELTY FINANCE είναι ο οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να γίνει αυτό.

    Το NOVELTY FINANCE είναι ευέλικτο: μπορείτε να δανειστείτε έως και πέντε εκατομμύρια ευρώ (5.000.000,00 ευρώ), με κατάλληλες περιόδους αποπληρωμής που κυμαίνονται από 6 μήνες έως 30 χρόνια. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προσωπικών δανείων, επιχειρηματικών δανείων, στεγαστικών και στεγαστικών δανείων που μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και περιστάσεις σας με πολύ χαμηλό επιτόκιο.

    Τι λαμβάνετε όταν κάνετε αίτηση με το Novelty Finance:
     Άμεση πρόσβαση στα χρήματά σας μετά την έγκριση
     Ανταγωνιστικά επιτόκια
     Ευέλικτοι όροι αποπληρωμής
     Η δυνατότητα αποπληρωμής του δανείου σας πιο γρήγορα
     Εύκολη έγκριση εάν χρειάζεστε επιπλέον χρήματα
     Θα σας δοθεί αρκετός χρόνος για να ξεκινήσετε την αποπληρωμή του δανείου.

    Πώς να εφαρμόσει:
    Η αίτηση για δάνειο είναι γρήγορη και εύκολη!
    Οι επιχειρήσεις ή τα άτομα που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για δάνειο με τη Novelty Finance που χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, θα πρέπει να ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΝ ΕΝΑ EMAIL στο (noveltyfinances@gmail.com) Ή επικοινωνήστε με την Emily Gibbon στο WhatsApp / Telegram μέσω +447868796107 για περισσότερες πληροφορίες και προφορικές ενημερώσεις. Εφαρμογή .T & C

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προσφορά δανείου @ ποσοστό 2% !!!

    Η εταιρεία μας είναι μια νομική οργάνωση που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει άτομα που χρειάζονται βοήθεια, όπως οικονομική βοήθεια. είμαστε χρηματοοικονομική εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ.
    Έτσι, εάν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες σε οικονομικό χάος, και χρειάζεστε χρήματα για να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας, ή χρειάζεστε ένα δάνειο για να εξοφλήσετε τα χρέη ή να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, να ξεκινήσετε μια καλή επιχείρηση ή έχετε δανειστεί δυσκολίες από τις τοπικές τράπεζες, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα Email: ohioloans85@gmail.com


    Κύριε Scotty

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σας Χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο μέσω email {remy.credit111@gmail.com} με σχετικά χαμηλό επιτόκιο έως 2%; Προσφέρουμε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, δάνειο κατοικίας, αυτόματο δάνειο, φοιτητικό δάνειο, ενοποίηση δανείου e.t.c. Έχουμε ένα δάνειο για εσάς Προσωπικά Δάνεια (Ασφαλή και Μη Ασφαλισμένα) Δάνεια Επιχειρήσεων (Ασφαλή και Μη Ασφαλή) Δάνειο ενοποίησης και πολλά άλλα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου και θα λύσουμε το οικονομικό σας πρόβλημα. επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: remy.credit111@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γεια σας Χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο μέσω email {remy.credit111@gmail.com} με σχετικά χαμηλό επιτόκιο έως 2%; Προσφέρουμε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, δάνειο κατοικίας, αυτόματο δάνειο, φοιτητικό δάνειο, ενοποίηση δανείου e.t.c. Έχουμε ένα δάνειο για εσάς Προσωπικά Δάνεια (Ασφαλή και Μη Ασφαλισμένα) Δάνεια Επιχειρήσεων (Ασφαλή και Μη Ασφαλή) Δάνειο ενοποίησης και πολλά άλλα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου και θα λύσουμε το οικονομικό σας πρόβλημα. επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: remy.credit111@gmail.com........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο (Κεφάλαια); Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες μέσω του email μας: dakany.endre@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προσφέρουμε δάνεια και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες κάθε είδους. Τα δάνειά μας πολύ από εταιρείες έως προσωπικά δάνεια ή μακροπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα με ευνοϊκά επιτόκια (2%). Η διαδικασία δανεισμού μας είναι πολύ γρήγορη και αξιόπιστη με εγγυήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας, επισκεφθείτε μας στο email μας. { pedrosalvador346@gmail.com} } ενημερώστε μας πόσο δάνειο χρειάζεστε και θέλετε τη διάρκεια του δανείου. Ελπίζουμε να ακούσουμε νέα σας. Μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα στη διεύθυνση email
    παρακάτω. { pedrosalvador346@gmail.com}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρειάζεστε ένα δάνειο έκτακτης ανάγκης για να εξοφλήσετε το χρέος σας ή ένα μετοχικό δάνειο για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας; Έχετε απορριφθεί από τράπεζες και άλλους χρηματοοικονομικούς φορείς; Χρειάζεστε ενοποίηση δανείου ή υποθήκη; Μην ψάχνετε άλλο, γιατί είμαστε εδώ για να αφήσουμε πίσω μας όλα τα οικονομικά σας προβλήματα. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: {larrybright424@gmail.com Προσφέρουμε δάνεια σε ενδιαφερόμενα μέρη με λογικό επιτόκιο 2%. Το εύρος είναι από 5.000,00 ευρώ έως 100.000.000,00 ευρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προσφέρουμε δάνεια και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες κάθε είδους. Τα δάνειά μας πολύ από εταιρείες έως προσωπικά δάνεια ή μακροπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα με ευνοϊκά επιτόκια (2%). Η διαδικασία δανεισμού μας είναι πολύ γρήγορη και αξιόπιστη με εγγυήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας, επισκεφθείτε μας στο email μας. { pedrosalvador346@gmail.com } ενημερώστε μας πόσο δάνειο χρειάζεστε και θέλετε τη διάρκεια του δανείου. Ελπίζουμε να ακούσουμε νέα σας. Μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα στη διεύθυνση email

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
    γεια σε όλους
    Ευχαριστώ απεριόριστα τον Θεό που έβαλε το ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ξανά στο δρόμο μου.
    Για όλες τις οικονομικές σας ανάγκες ή αν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες, απλά επικοινωνήστε με αυτό το υπέροχο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ και θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.
    Αυτή η μεγάλη κυρία μόλις με βοήθησε με ένα μικρό ποσό των 18.000 €, και αυτό είναι υπεραρκετό για μένα. Αυτή η κυρία μόλις με έσωσε από μπελάδες.
    Είναι γυναίκα με καρδιά, χάρη σε αυτή την υπέροχη γυναίκα, μπόρεσα να αυξήσω το βιοτικό μου επίπεδο και το χρέος μου.
    Εάν χρειάζεστε ένα μικρό δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους και δεν θα απογοητευτείτε.
    Email: nikitaraslef1978@gmail.com
    Ευχαριστώ

    Παρατήρηση
    Εάν δεν είστε από την Ελλάδα, παρακαλούμε απόσχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. HELLO Ειδοποίηση προσφοράς δανείου για όλους! Είστε οικονομικά πτωχοί και χρειάζεστε επείγουσα πίστωση/οικονομική βοήθεια; Ή χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε/να αυξήσετε την επιχείρησή σας ή να αγοράσετε το σπίτι των ονείρων σας. ΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΣΟΥ 100% ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ. Email: { larrybright424@gmail.com } , είναι αξιόπιστοι, γρήγοροι στην επικοινωνία και αξιόπιστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρειάζεστε ένα δάνειο έκτακτης ανάγκης για να εξοφλήσετε το χρέος σας ή ένα μετοχικό δάνειο για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας; Έχετε απορριφθεί από τράπεζες και άλλους χρηματοοικονομικούς φορείς; Χρειάζεστε ενοποίηση δανείου ή υποθήκη; Μην ψάχνετε άλλο, γιατί είμαστε εδώ για να αφήσουμε πίσω μας όλα τα οικονομικά σας προβλήματα. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: {larrybright424@gmail.com} Προσφέρουμε δάνεια σε ενδιαφερόμενα μέρη με λογικό επιτόκιο 2%. Το εύρος είναι από 5.000,00 ευρώ έως 100.000.000,00 ευρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρειάζεστε οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια; Προσωπικά δάνεια? Επιχειρηματικά δάνεια; Στεγαστικά δάνεια? Εταιρικά δάνεια; Γεωργία και χρηματοδότηση έργων; Δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 2%! Επικοινωνία: (richardcosmos5@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. γεια

    Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για να καλύψετε τις οικονομικές σας ανάγκες; Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από 2.000 έως 50.000.000,00 ευρώ, είμαστε αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί, χωρίς ελέγχους πιστοληπτικής ικανότητας και προσφέρουμε 100% εγγύηση ξένων δανείων κατά την περίοδο μεταβίβασης.

    Έχουμε επίσης χορηγήσει δάνεια σε όλα τα νομίσματα με επιτόκιο 3% για όλα τα δάνεια... Αν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του e-mail της εταιρείας: accessloanfirm2030@gmail.com

    Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας στο.

    Στείλτε μας email στη διεύθυνση:  accessloanfirm2030@gmail.com

    Whatsapp: +79258159150

    Σχέση
    Κύριε Σκοτ
    accessloanfirm2030@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γεια σε όλους, με λένε Haitham Saleh Al-Hatar, είμαι τόσο χαρούμενος σήμερα. Έλαβα την απόφασή μου από έναν άνθρωπο που φοβάται τον Θεό, επίσκοπο Ηλία, όταν έχασα κάθε ελπίδα ότι δεν μπορώ να πάρω πια δάνειο επειδή με απατούν πολλοί δανειστές, αλλά ενθαρρύνω τον εαυτό μου και κάνω ένα τολμηρό βήμα και κάνω αίτηση με αυτόν τον δανειστή, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα λέω ότι μόλις έλαβα το δάνειό μου των 15.000 ευρώ και θα σας συμβουλέψω όλους που τον χρειάζονται για δάνειο
    email: loancreditinstitutions00@gmail.com ή WhatsApp: +393512114999

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είμαι χαρούμενος εδώ γιατί πήρα δάνειο ενός εκατομμυρίου ευρώ από Δανειακά Πιστωτικά Ιδρύματα. Εάν είστε αλαζονικοί για το δάνειο? Στείλτε της ένα email στο {loancreditinstitutions00@gmail.com} ή στο whatsapp του πράκτορα: +393512114999

    ΑπάντησηΔιαγραφή