Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Μετωπική σύγκρουση των συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ στη ΓΕΝΟΠ για την αποτυχία της πρόσφατης απεργίας



Ευθεία προσωπική επίθεση στον οργανωτικό γραμματέα της ΓΕΝΟΠ και στέλεχος της ΔΑΚΕ Λευτέρη Αδάμ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Αδαμίδης, κατηγορώντας ότι στις πλάτες του πέφτει η κύρια ευθύνη για την πολύ χαμηλή συμμετοχή στην πρόσφατη απεργία στη ΔΕΗ.
Μιλώντας πριν λίγες ημέρες στην εκδήλωση της παράταξης
ΔΡΑΣΕ του Σωματείου Σπάρτακος, που στηρίζεται από τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γ. Αδαμίδης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το ότι δεν είχε καλή συμμετοχή στις τελευταίες απεργιακές κινητοποιήσεις είχε ονοματεπώνυμο. Και το ονοματεπώνυμο ήταν ΔΑΚΕ. Έβγαινε ο Λευτέρης Αδάμ κι έλεγε ότι το νομοσχέδιο για την ΔΕΗ έχει θετικά. Είναι τελείως άσχετοι γιατί αν τους πεις αύριο στο Συμβούλιο πείτε μας ποια είναι τα θετικά (δεν θα ξέρουν). Aς μας τα πουν! Πρώτος εγώ θα τα υποστηρίξω».
Από την πλευρά του, ο οργανωτικός γραμματέας της ΓΕΝΟΠ Λευτέρης Αδάμ επέλεξε να απαντήσει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, γράφοντας (αντιγράφουμε από την ανάρτηση):
«Όταν κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια, τότε απονέμεις σε άλλες παρατάξεις και πρόσωπα τις δικές σου ευθύνες, τις ευθύνες του προέδρου, που εδώ και τέσσερα χρόνια με την πολιτική του έφερε αυτό το αποτέλεσμα στην απεργιακή κινητοποίηση, αυτό το γνωρίζουν όλα τα στελέχη του συνδικάτου και οι εργαζόμενοι του ομίλου ΔΕΗ».

Γιάννα Παπαδημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου