Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Εκτός λειτουργίας όλες οι μονάδες στην Μεγαλόπολη

 
Η 3η μονάδα είναι εκτός λειτουργίας εδώ και 10 ημέρες περίπου δημιουργώντας και πάλι κάποια προβλήματα στην λειτουργία της Τηλεθέρμανσης. Βέβαια στην Δυτική Μακεδονία δεν τέθηκε εκτός καμία μονάδα που υποστηρίζει Τηλεθέρμανση, αυτά συμβαίνουν μόνο στην Μεγαλόπολη! Είχαμε και την σχετική δέσμευση από το
υπουργείο, φανταστείτε να μην υπήρχε και αυτό τι θα γινόταν! Στην Δυτική Μακεδονία λειτουργούν 2 μονάδες στην Κοζάνη, 2 στην Πτολεμαΐδα και 1 στο Αμύνταιο.
Η 4η μονάδα βγήκε εκτός χθες το βράδυ, η 5η μονάδα είναι εκτός από την Παρασκευή. Σήμερα Κυριακή 23 Φεβρουαρίου δεν καπνίζει κανένα φουγάρο και έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μια γεύση πως θα είναι πλέον πολύ συχνά η Μεγαλόπολη από εδώ και πέρα. Επίσης μπορούμε σήμερα όλοι να διαπιστώσουμε πόσο υπερβολές είναι όσα σας γράφω κατά καιρούς και πόσο κινδυνολογώ.
Οι υψηλές τιμές που δηλώνονται οι μονάδες λιγνίτη λόγω του φόρου καυσαερίων σε συνδυασμό με την χαμηλή ζήτηση , είναι οι βασικοί λόγοι. Συμφέρει καλύτερα να γίνονται εισαγωγές ρεύματος , παρά να λειτουργούν οι δικές μας μονάδες. Δεν θα βαρεθώ να το λέω, δεν χρειάζεται καμία Κυβερνητική απόφαση, οι λιγνιτικές μονάδες θα παραμένουν εκτός λειτουργίας γιατί πλέον είναι οι πιο ακριβές σε κόστος.
Σύμφωνα με το προγραμματισμό του διαχειριστή , απόψε Κυριακή θα ξεκινήσει η μονάδα 5 , αύριο Δευτέρα το απόγευμα ξεκινάει πρώτα η μονάδα 4 και αμέσως μετά η μονάδα 3.

Αλεβίζος Παναγιώτης
 kafeneio-megalopolis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου