Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Σαφάρι αναζήτησης στελεχών από τη ΔΕΗ – Σαρώνει την αγορά για 8 διευθυντικές θέσεις-κλειδιά



Σε σαφάρι αναζήτησης νέου στελεχικού δυναμικού επιδίδεται η ΔΕΗ, με στόχο να καλύψει με νέα διευθυντικά στελέχη 8 θέσεις-κλειδιά στο οργανόγραμμά της.
Συγκεκριμένα, η ΔΕΗ αναζητά τους νέους Διευθυντές που θα ηγηθούν 3 Διευθύνσεων (Εισπράξεων, Εταιρικών Πελατών και Πωλήσεων), καθώς και νέο Διευθυντή για το Γραφείο Διοίκησης.
Επίσης, αναζητά 4 Διευθυντές Κλάδων σε τομείς ευθύνης
Διευθύνσεων που «σηκώνουν» μεγάλο βάρος του εταιρικού μετασχηματισμού που επιχειρεί η διοίκηση Στάσση. 
Πιο αναλυτικά, για τη Διεύθυνση Πελατειακής Επικοινωνίας αναζητούνται νέοι Διευθυντές για τους κλάδους Υποστήριξης (back office) και Σχέσεων Πελατών. Επίσης, αναζητείται νέος Διευθυντής Κλάδου Διαχείρισης Συνεργατών στη Διεύθυνση Εισπράξεων, καθώς και νέος Διευθυντής Κλάδου Προβολής και Διαφήμισης στη Διεύθυνση Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας.
Για τις συγκριμένες θέσεις έχουν ήδη βγει οι σχετικές δημόσιες προκηρύξεις, με τη ΔΕΗ να ευελπιστεί ότι θα βρει ανταπόκριση από στελέχη της αγοράς, που έχουν τις απαιτούμενες ικανότητες και εμπειρία.
Ζητούμενο για τη διοίκηση της ΔΕΗ είναι, μέσα από αυτή τη διαδικασία, να ανανεωθεί σε σημαντικό βαθμό το στελεχικό της δυναμικό, με στελέχη που το προφίλ τους ανταποκρίνεται στα νέα στάνταρ που έχουν τεθεί.
Η ΔΕΗ έχει υψηλές απαιτήσεις από τα νέα στελέχη που θα προσληφθούν, αφού από τα χέρια τους θα περάσει σημαντικό μέρος των διαδικασιών στις οποίες αποτυπώνεται η στροφή που επιχειρείται στην εταιρική της λειτουργία, στα πλαίσια του μετασχηματισμού της επιχείρησης.

energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου