Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Τα ίδια τα στελέχοι της κυβέρνησης και οι αρεστοί της ομολογούν πλέον οτι ο Κυριακός Μητσοτάκης τους κορόιδεψε και αυτούς και τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας.

Κ. Μιχαηλίδης: “Ο κ. Μητσοτάκης δεν μας είπε προεκλογικά ότι εγώ προτίθεμαι να “κλείσω” την ΔΕΗ και να “κλείσω” την παραγωγή ενέργειας από το λιγνίτη. Αν μας τα έλεγε, θαρρώ διαφορετική θα ήταν η αντιμετώπιση – Νομίζω θα βιώσουμε πολύ άσχημες καταστάσεις”

Αποκαλυπτικό το στέλεχος της ΝΔ και "ο έχων την στήριξη στις δημοτικές εκλογές για το δήμο Κοζάνης" Κυριάκος Μιχαηλίδης, ο οποίος καρφώνει και δίνει στεγνά τον πρωθυπουργό της χώρας και συνονόματό του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι κορόιδεψε προεκλογικά τους πως θα στήριζε την ΔΕΗ και σήμερα την κλείνει στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.

Αν και στέλεχος της ΝΔ, ο Κ. Μιχαηλίδης, επικεφαλής της παράταξης “Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης”, σχολιάζοντας, στο West Channel, το μείζον ζήτημα της απολιγνιτοποίησης, με αφορμή και την παρουσία του Κ. Μουσουρούλη στην περιοχή, καταφέρθηκε ενάντια στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: “”Ο κ. Μητσοτάκης δεν μας είπε προεκλογικά ότι εγώ προτίθεμαι να κλείσω την ΔΕΗ και να “κλείσω” την παραγωγή ενέργειας από το λιγνίτη. Αν μας τα έλεγε θαρρώ διαφορετική θα ήταν η αντιμετώπιση –
Νομίζω θα βιώσουμε πολύ άσχημες καταστάσεις”.


Από ανάρτηση του kozan.gr

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου