Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Αποκαλυπτικός ο Κυρανάκης στο ΣΚΑΙ επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του The FaQ : Μετά τις αυξήσεις στο ρεύμα, κλείσιμο μονάδων και απολύσεις στη ΔΕΗ


«Αν κλείσει η ΔΕΗ κινδυνεύει η χώρα» είπε κινδυνολογώντας ο βουλευτής της Ν.Δ., Κ. Κυρανάκης  για να παρουσιάσει ως αναπόφευκτο το «σχέδιο σωτηρίας» που προτείνει η κυβέρνηση για τη ΔΕΗ. Θέλοντας
να δείξει ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη παρέλαβε χάος και ο μόνος τρόπος είναι το σχέδιο ξεπουλήματος της ΔΕΗ που επιφυλάσσει στην Δημόσια επιχείρηση.
Ο κ. Κυρανάκης πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα μίλησε για τα «δυσάρεστα» όπως παραδέχθηκε σε αντίθεση με την κ. Βούλτεψη που παρουσίαζε το κυβερνητικό σχέδιο ως «ανώδυνο» λίγη ώρα πριν στο ίδιο κανάλι (ΣΚΑΙ).
Ο βουλευτής της Ν.Δ. προανήγγειλε πέρα από τις αυξήσεις στα τιμολόγια που θα δουν οι καταναλωτές, κλείσιμο λιγνιτικών μονάδων (τώρα θυμήθηκε η Ν.Δ. την εναρμόνιση με την Ευρώπη) και κατά συνέπεια, απολύσεις εργαζομένων (το οποίο αρνήθηκε αλλά ταυτόχρονα μίλησε για στοχευμένα προγράμματα εθελουσίας εξόδου) το κερασάκι… οι προσλήψεις νέων εργαζομένων, κάπου στο μέλλον.

Kατ. Μπρέγιαννη  

ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου