Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Χαμός! Οι περιοχές με τους περισσότερους κακοπληρωτές....

Έτοιμη να αρχίσει είναι η ΔΕΗ τη διακοπή της ηλεκτροδότησης στους συστηματικά κακοπληρωτές πελάτες της ώστε να αναχαιτίσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς αυτή και να αναγκάσει τους κακοπληρωτές να σκεφτούν πολύ σοβαρά την ένταξη στην τρέχουσα ρύθμιση διακανονισμού των χρεών.
Όπως φαίνεται, νομοί Λάρισας Ηρακλείου, Πάτρας,  Ρόδου
και Κέρκυρας, έχουν μπει στο μάτι της επιχείρησης. Είναι λογικό, αφού, ιδίως Λάρισσα, το ποσοστό των «κόκκινων» λογαριασμών του ξεπερνά το 40% επί των συνολικών πελατών, πολύ παραπάνω από το εθνικό μέσο όρο αλλά και οι οφειλέτες να δείχνουν χαμηλό ενδιαφέρον όχι μόνο να ενταχθούν σε ρύθμιση και χωρις σκοπό, αν μπουν, να την τηρήσουν.
Συνολικά, τα ποσοστά διακανονισμών στις τέσσερις περιοχές, είναι απογοητευτικά, παρόλες τις προσπάθειες της ΔΕΗ καθώς στον διακανονισμό των 36 δόσεων του περασμένου Απρίλη δεν έχει ενταχθεί ούτε το 30% των ανεξόφλητων οφειλών. Χαοτικά τα νούμερα στη Λάρισσα. Το 42,4% του συνόλου των πελατών έχει οφειλές στη ΔΕΗ. Ληξιπρόθεσμες έχει το 39% των οικιακών (το 21% πάνω από 1.000 ευρώ), το 44% των επαγγελματικών πελατών (το 17% πάνω από 3.000 ευρώ) και το 17% των αγροτών. Η συνολική οφειλή ανέρχεται σε 87 εκ. ευρώ, αλλά μέχρι και τις 30 Ιουνίου είχε ρυθμιστεί μόλις το 27%.


Από το  http://www.voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου