Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Ημερίδα ενημέρωσης και παράταση διαβούλευσης για τον κώδικα δημοπρασιών NOME

 
 Η ΡΑΕ διοργανώνει ημερίδα για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων για τις δημοπρασίες Προθεσμιακών Προϊόντων Ηλεκτρικής Ενέργειας.
Η ημερίδα θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 05.09.2016 και ώρα 10:00 στην έδρα της ΡΑΕ (Πειραιώς 132).
Στην ημερίδα θα γίνει συνοπτική παρουσίαση από τον Λειτουργό της Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΛΑΓΗΕ Α.Ε)
του υπό διαβούλευση Κώδικα Συναλλαγών Δημοπρασιών Προθεσμιακών Προϊόντων Ηλεκτρικής Ενέργειας και των Τεχνικών Χαρακτηριστικών Προθεσμιακών Προϊόντων Ηλεκτρικής Ενέργειας.
Ειδικότερα θα παρουσιασθούν οι προτεινόμενοι όροι και προδιαγραφές για την οργάνωση και διεξαγωγή των Δημοπρασιών Πώλησης Προθεσμιακών Προϊόντων Ηλεκτρικής Ενέργειας, ο Μηχανισμός Καταμερισμού των Κατανεμηθεισών Ποσοτήτων Προθεσμιακού Προϊόντος, η λειτουργία της Δευτερογενούς Αγοράς, η Δήλωση Χρήσης Ποσοτήτων Προθεσμιακών Μηνιαίων Υποπροϊόντων, o Μηχανισμός Φυσικής Παράδοσης και η Συμπληρωματική Εκκαθάριση ΗΕΠ.
Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συμμετέχοντες επί των επί μέρους στοιχείων του Συστήματος. 
Παράταση της δημόσιας διαβούλευσης
Με την ίδια ανακοίνωση, η ΡΑΕ ενημερώνει ότι παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 09/09 η Δημόσια Διαβούλευση επί του Κώδικα Συναλλαγών Δημοπρασιών Προθεσμιακών Προϊόντων Ηλεκτρικής Ενέργειας, προκειμένου να δοθεί στους ενδιαφερόμενους φορείς της αγοράς το μέγιστο χρονικό περιθώριο προς διαμόρφωση των θέσεών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου