Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Στο πλευρό των εργαζομένων της ΔΕΗ και οι λιμενεργάτες του ΟΛΠ


Στο πλευρό των εργαζομένων της ΔΕΗ και οι λιμενεργάτες του ΟΛΠ. Με ψήφισμά της η Ένωση Μονίμων και Δοκίμων Λιμενεργατών δηλώνει πως στηρίζει και συμμετέχει στις κινητοποιήσεις που έχει ανακοινώσει η ΓΕΝΟΠ:

  • Δευτέρα 11 Οκτώβρη – Στάση εργασίας 12μμ-15μμ (για τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ).
  • Τετάρτη 13 Οκτώβρη – Συμμετοχή στη συναυλία διαμαρτυρίας στο χώρο του ΑΗΣ Αγίου Γεωργίου στο Κερατσίνι στις 6 μμ που συνδιοργανώνουν Δήμος Κερατσινίου – ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ – Σωματεία  Μέλη.
  • Τρίτη 19 Οκτώβρη – 24ωρη απεργία των εργαζομένων στη ΔΕΗ και συμμετοχή στο συλλαλητήριο που καλεί η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ στις 10 πμ στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ, Χαλκοκονδύλη 30.

«Η κυβέρνηση επιλέγει να ιδιωτικοποιήσει πλήρως τη ΔΕΗ, μια δημόσια επιχείρηση στρατηγικής σημασίας για την άσκηση αναπτυξιακής και κοινωνικής πολιτικής από το κράτος.  Η συγκεκριμένη ιδιωτικοποίηση αποφασίστηκε να γίνει χωρίς να το επιβάλλει κανένα μνημόνιο και καμιά δέσμευση απέναντι στους δανειστές με τρόπο μάλιστα που δεν θα φέρει χρήματα στα Δημόσια Ταμεία» τονίζουν οι λιμενεργάτες.

Ολόκληρη η ανακοίνωση-ψήφισμα της Ενωσης: https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/314208_sto-pleyro-ton-ergazomenon-tis-dei-kai-oi-limenergates-toy-olp

 

www.efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου